Massey Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam serdecznie, tak jak w temacie - moje auto ma uszkodzoną przepustnicę. Rozglądam się na allegro i z tego co widzę, koszt elementu nie jest duży bo 100 - 300 zł (oryginalna, używana). Jednakże z racji tego, że nie jestem mechanikiem, nie wiem czy podpasuje pod moje auto. U mnie, w Lesznie mam sprawdzonego mechanika, ale on twierdzi, że jest to trochę nietypowa przepustnica i szuka jej już od około miesiąca. Zależy mi dość na wymianie, ponieważ autko potrafi spalić nawet do 15l. przy normalnej jeździe. Moje pytanie brzmi: Jaka jest realna cena przepustnicy do mojego auta? W miarę możliwości proszę o jakiś link z Allegro Oczywiście, jeśli ktoś jest z mojej okolicy, ma taką część i może mi ją wymienić, to proszę pisać - na pewno się dogadamy! Czekam na odpowiedź, pozdrawiam wszystkich. PS. Nr VIN auta: WAUZZZ8E15A482428
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ale w czym masz problem? spisujesz nr części ze swojej i szukasz takiej samej,dzwonisz do sprzedawcy i pytasz,,proste:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi