Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy audi ma 2 kable antenowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam za radiem znalazłem wolny zwój kabela z taką końcówką:

03022013412.jpg

czy jest to kabel od anteny? Tyle że radio mam juz podpięte innym kablem antenowym, takim:

03022013413.jpg

jeżeli tak to którego używać, żeby mieć lepszy odbior radia? Do tego drugiego mam separator podłączony ale słabo odbiera fale.

---------- Post dopisany 04-02-2013 at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany 03-02-2013 at 15:05 ----------

nikt się nie wypowie? To chociaż powiedzcie czy swoje radio macie podłączone końcówką z pierwszego czy drugiego zdjęcia.

Opublikowano

Nie wiem jak w B5 ale W B6 mam końcówkę z drugiego zdjęcia. Może ktoś poprowadził drugą antene???

Opublikowano

Ojciec w passacie 1997r. ma też poprowadzone dwa kable antenowe, tyle że ma dwie takie same końcówki :mysli:

Opublikowano

Kolego ja w b5 mam podłączoną tą pierwsza końcówkę. A to jak będzie odbierac zależy bardziej od anteneny niż od kabla lub końcówki.

Opublikowano

a ja u siebie mam radio podlaczone tą drugą końcówką :wink:

Opublikowano
  • Autor

hehe czyli krótko mówiąc audi daje możliwość podpięcia radia taką końcówką jaka akurat pasuje :decayed:

Opublikowano

do wyboru do koloru :decayed:

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ----------

podlacz ten po ktorym masz lepszy odbior :wink:

moze drugi jest zapasowy :grin:

Opublikowano
  • Autor

no tyle że mam radio LG i podpięty separator antenowy który pasuje do tej drugiej końcówki, musiałbym drugi kupić żeby to sprawdzić :wink:

Opublikowano

Pewnie ktoś zmieniał antene, i zostawil kabel. Fabryczne anteny mogly miec wyjcie do GSM, ale inny wtyk.

Opublikowano

Kolega waldekj chyba ma rację, w passacie mojego ojca była podstawka do telefonu i cała reszta (mikrofon i głośnik) także ta antena mogła być podłączona do tego zestawu GSM.

Opublikowano
  • Autor

panie to przedlift z 96r nawet bez klimy :decayed: wiec nie mam mowy o jakimś zestawie GSM. chyba że kabel jest po to by w razie czego taki zestaw sobie dołączyć. Dodam że kabel był zwiniety i wygląda na nieużywany. ma na sobie starą "metke" z logo audi i chyba numerem ale już jest wytarta ze starości.

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kael jest bez znaczenia co do odbioru radia to zalezy od anteny

Opublikowano

z tego co weim to jeden kabel odbiera slabiej drugi lepiej:wink:

Opublikowano
  • Autor
z tego co weim to jeden kabel odbiera slabiej drugi lepiej:wink:

więc musze to sprawdzić bo jak mi już rmf czasem nie odbiera to już jest źle :decayed: