Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 SoMeS, przecież to Twoi koledzy sam mi wczoraj ten link podesłałeś
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 dobra dobra... ja wolę to robić przy gwincie (jak to wczoraj napisałeś ) niż przy nich
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 może jednak lepiej o felgach pogadajmy
DOGI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 PILNIE potrzebny kontakt telefoniczny do Mistrza Gregora- potrzebuje padakę zwagować Z serii ratujemy wieloryba: Nojes trójniken und BOVen
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mistrz Gregor śpi, a pozatym jest w pracy za granicą... będzie dopiero w domu na święta
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 PILNIE potrzebny kontakt telefoniczny do Mistrza Gregora- potrzebuje padakę zwagować Z serii ratujemy wieloryba: Nojes trójniken und BOVen w końcu się tym przejadę
DOGI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ale lipton i kto mnie teraz zVAGuje, chodzi o zrobienie seryjnych ustawień, Gregor coś wspominał o tym żeby to zrobić po złożeniu wszystkiego do kupy
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ale lipton i kto mnie teraz zVAGuje, chodzi o zrobienie seryjnych ustawień, Gregor coś wspominał o tym żeby to zrobić po złożeniu wszystkiego do kupy tzn co chcesz zrobić ? logi ?
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dogi ja vaga mam ale jak to zrobić to nie wiem
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak logi to Ci ja mogę zrobić, przynajmniej mnie eSa przewieziesz
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 będziesz przynajmniej Krolu wiedział jak eSa powinna jechać i zobaczysz co w Twojej jest nie tak
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 będziesz przynajmniej Krolu wiedział jak eSa powinna jechać i zobaczysz co w Twojej jest nie tak Ale ja wiem co w mojej jets nie tak.... brakuje znaczka na tylnej klapie :wallbash:
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ale ja wiem co w mojej jets nie tak.... brakuje znaczka na tylnej klapie :wallbash: i silnika?
Rekomendowane odpowiedzi