Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tzn że ty i Miron ........

Guru nie badz zazdrosny, Patrikosowi bardziej Miron wpadl w oko.....

:polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A więc musisz mi zaufać :decayed:

I tu bym się zaczął obawiać :shocked:

Nie wspomne już o zazdrosnym Pucku :decayed:

:naughty: :naughty:

:hi:

jak myślicie że na zimowym będziemy w jednym budynku to sie mylicie.

Nie mam zamiaru pół nocy imprezować a idąc spać się martwić czy mi któryś do wyra nie wskoczy.

Racja okazało się że co niektorzy to ciepłe tatuśki :polew: :polew:

Jak to dziś przeczytałem sam zastanawiam sie czy jechać na zimowy , no chyba że Miron załatwisz jakiś Apartament :gwizdanie:

Tzn że ty i Miron ........ :shocked:

Zazdrosny :mysli:

ten Apartament to dla mnie i mojej żony :wink4:

ale pozwolę Ci go posprzatac Różowy :kox:

Tak poważnie to ja mam żonę i jestem szczesliwy w małżeństwie bo żona jeszcze nie zabrała mi karty bankomatowej i nie sprawdza historii z konta :decayed:

i co najważniejsze nie zabroniła wprowadzac modów póki co :cool1: - więc trzeba sie śpieszyć bo to nie potrwa zbyt długo :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 09:33_________________________________________________jako nie zbity dowód dołączam fotę :

3onI0.jpg

Opublikowano

Patrikos takie dowody to wiesz Krolu robi na kompie w 20 minut :polew:

Opublikowano

Patrikos takie dowody to wiesz Krolu robi na kompie w 20 minut :polew:

:rant: a ja się męczyłem 30 minut :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Nie mam zamiaru pół nocy imprezować a idąc spać się martwić czy mi któryś do wyra nie wskoczy.

Jak to dziś przeczytałem sam zastanawiam sie czy jechać na zimowy , no chyba że Miron załatwisz jakiś Apartament :gwizdanie:

Tak poważnie to ja mam żonę i jestem szczesliwy w małżeństwie bo żona jeszcze nie zabrała mi karty bankomatowej i nie sprawdza historii z konta :decayed:

i co najważniejsze nie zabroniła wprowadzac modów póki co :cool1: - więc trzeba sie śpieszyć bo to nie potrwa zbyt długo :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 09:33_________________________________________________jako nie zbity dowód dołączam fotę :

3onI0.jpg

..........stary..........myślałem że jesteś spoko koleś.................ale widać sie pomyliłem :disgust:

jak mogłeś to ślubu jechać peugeotem 407 :disgust:

bystrzak jestem co :naughty:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:25_________________________________________________Ps. Twoja to na szczęśliwą nie wygląda :polew:

Opublikowano

dobry :hi::polew:

Opublikowano

3onI0.jpg

..........stary..........myślałem że jesteś spoko koleś.................ale widać sie pomyliłem :disgust:

bystrzak jestem co :naughty:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:25_________________________________________________Ps. Twoja to na szczęśliwą nie wygląda :polew:

Tak wyszło że akurat znajomy sie zaoferował :gwizdanie:

Na usprawiedliwienie mam tylko to że nie miałem wtedy :audi: i nie znałem Was :a4fan:

Ale jakbym tak zszedł z tego świata z niewyjaśnionych okoliczności to proszę abyś mnie w ostatnią drogę przewiózł Swoim Black Edition :decayed:

:polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________

dobry :hi::polew:

:hi: co Ci tak wesolo :naughty:

Opublikowano

bo jak widzę tych gorących i rozpalonych do różowości co niektórych to mi wesoło :doh1: :lol1:

Opublikowano
  • Autor

Ale jakbym tak zszedł z tego świata z niewyjaśnionych okoliczności to proszę abyś mnie w ostatnią drogę przewiózł Swoim Black Edition

:good:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: też to zauważyłem z tym peugotem i chciałem mu pojechać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: - to chyba jakieś zboczenie

Opublikowano

z Patrikosem chyba przestaniemy się lubieć :mysli:

:decayed:

Opublikowano

z Patrikosem chyba przestaniemy się lubieć :mysli:

:decayed:

:tongue4:

Pucek coś ostatnio pisał że masz problem ze zmianą biegów :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

wolę mieć problem ze zmianą biegów niż do francuzów wsiadać :naughty:

a operuje 3ma autami na zmianę z czego 2 manuale więc nie rozumiem skąd ta aluzja :decayed:

Opublikowano

a operuje 3ma autami na zmianę z czego 2 manuale więc nie rozumiem skąd ta aluzja :decayed:

Napisze tak francuza bym nie chciał bo nie zależy mi aż tak bardzo na komforcie :naughty: przynajmniej na razie :gwizdanie:

Ale prawda jest taka że co do komfortu jazdy żadne auta nie maja startu z autami francuskimi klasy sredniej i wyższej :gwizdanie: np. Vel Satis , 607, C6 ... zaraz przygarnę kropka , albo jakiś inny gratis :gwizdanie:

A właśnie o jakie aluzje Ci chodzi :wink4:

Opublikowano

Napisze tak francuza bym nie chciał bo nie zależy mi aż tak bardzo na komforcie :naughty: przynajmniej na razie :gwizdanie:

Ale prawda jest taka że co do komfortu jazdy żadne auta nie maja startu z autami francuskimi klasy sredniej i wyższej :gwizdanie: np. Vel Satis , 607, C6 ... zaraz przygarnę kropka , albo jakiś inny gratis :gwizdanie:

powiem Ci, że jak ojciec sprowadza te Laguny to faktycznie tam jest wygodnie i pełno bajerów... :gwizdanie:

Opublikowano

powiem Ci, że jak ojciec sprowadza te Laguny to faktycznie tam jest wygodnie i pełno bajerów... :gwizdanie:

jak ktoś lubi łodzie to C6 jak znalazł :good: ja tam wole F1 :kox:
Opublikowano

widzę że wczorajszy spam został przyjęty na klatę :good:

więc, Guru, obiecałeś nam śnieg i co? :baseball:

odnośnie francuzów, ojciec miał renaulta, NIGDY WIĘCEJ

Królu, może i wygoda jest, ale czy aby napewno taka jak np. w A4 B5? wątpie, nawet w żadnych nowych vectrach nie jest tak cicho na dziurach jak w starym B5

Miron, to mówisz że mamy załatwiony apartament? :naughty:

Opublikowano

Zimo jest obiecanego przez Guruguru śniegu nie ma więc Q..... nie można się nacieszyć :tongue4:

Ja nie mam Q ale za to Webasto sprawdza się wyśmienicie :gwizdanie:

Pozdrowienia dla tych co wchodzą do swojego zimnego Q :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zimo jest obiecanego śniegu nie ma więc Q..... nie można się nacieszyć :tongue4:

Ja nie mam Q ale za to Webasto sprawdza się wyśmienicie :gwizdanie:

Pozdrowienia dla tych co wchodzą do swojego zimnego Q :decayed: :decayed: :decayed:

:tongue4:

tak Pucek - macie - jak oczywiście cena Was nie wystraszy :decayed:

Opublikowano

Miron, przecież masz urodziny, masz podobno stawiać :naughty:

zawsze wiedziałem że masz dobre serce :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.