Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

panowie czas sobie kupic 2.0tfsi i bedzie koks tu macie link do kolesia z dynosoftu jak przyrezal swoja na 341KM

http://www.a4-klub.pl/smf/20_tfsi_axx_by_dynosoft_wroclaw_341km_i_420nm-t97914.0.html mysle ze to bedzie moj nastepny silnik :kox:

Diman Patrox to właśnie Dynosoft :)

jego brat robi programy :wink4:

Teraz jako swoje autko ma B7 3.0tdi :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

wpadnę może w tym tygodniu ich tam poszpiegować trochę to się dowiem nad czym teraz pracują :)

Egon :hi:

Opublikowano

panowie czas sobie kupic 2.0tfsi i bedzie koks tu macie link do kolesia z dynosoftu jak przyrezal swoja na 341KM

http://www.a4-klub.pl/smf/20_tfsi_axx_by_dynosoft_wroclaw_341km_i_420nm-t97914.0.html mysle ze to bedzie moj nastepny silnik :kox:

Diman Patrox to właśnie Dynosoft :)

jego brat robi programy :wink4:

Teraz jako swoje autko ma B7 3.0tdi :wink4:

no wlasnie widzialem ale te 2.0tfsi daje rade to by mi juz wystarczylo :tongue4:

Opublikowano

z tym silnikiem piękne cuda wianki idzie robić :slina:

Mirek... spalanie większe tam niż w 3.0tdi prawda?

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: kapelusiki dla wszystkich co tam porabiacie?

siema :hi: nuda odpoczynek przy kompie i forum

Opublikowano

...dokładnie

:hi:

Opublikowano
:siema: ludziska
Opublikowano

Siema Baq :hi::decayed:

Opublikowano

Siema Baq :hi::decayed:

A Ty co się tak do mnie szczerzysz? :laghing2:

Opublikowano

..takiemu to nigdy nie dogodzisz :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

z tym silnikiem piękne cuda wianki idzie robić :slina:

Mirek... spalanie większe tam niż w 3.0tdi prawda?

zdecydowanie tak - ta generacja tfsi to jeszcze paliwożerne jednostki - a po takich modach to już tymbardziej.

Dopiero nowa generacja tfsi ( montowane w B8 ) są naprawdę oszczędne a najlepszą jednostką jest ( oczywiście w B8 i pojemności do 2 litrów ) B8 2.0tfsi CND 211ps

Spalanie średnie 7-8l a po samym sofcie 260-270ps do tego nie za wysoka masa własna ( w porównaniu do B7 ) i furka robi się naprwdę konkretna.

Smigałem taką i w serii i po sofcie i musze powiedzieć konkretna propozycja na przyszłość :wink4:

Fura jedzie na równo z S4 B7 ( 2 przejazdy i 2 równe ) byłem świadkiem ( bo siedziałem w tym czasie w tej B8 ) :)[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 13:43_________________________________________________V max 270 to też dla niej żaden problem :)

Opublikowano

taaa na b8 to ja nigdy nie zarobię :wallbash:

mówisz o tej od Kuredu tak?

Opublikowano
  • Autor

dokładnie :wink4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 13:45_________________________________________________cześć

Opublikowano

Panownie, dawno tyle przyjemnego w jedną noc mnie nie spotkało :polew:

wróciłem o 9:40 :decayed:

SoMeS, a jakiego diesla wyrezanego które jedzie jak seria apu miałeś na myśli? chyba nie tego Twojego :>

2.0 tfsi to przyszłość, przyszłość w której rezacze 1.8T przesiadają się na 2.0 TFSI :kox:

Opublikowano

fajna sprawa nie ma co ukrywać :)[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 13:47_________________________________________________

SoMeS, a jakiego diesla wyrezanego które jedzie jak seria apu miałeś na myśli? chyba nie tego Twojego :>

2.0 tfsi to przyszłość, przyszłość w której rezacze 1.8T przesiadają się na 2.0 TFSI :kox:

jak już widziałem tylko że tu jesteś to wyczuwałem że zaraz będzie dym :decayed:

dajcie mi jakieś 1.8t w serii i mogę się założyć o to :wink4:

Opublikowano

:hi: ..siemka spamerzy

Somes, co przsiadka na b6 sie szykuje?

Opublikowano

przymierzam się powoli na coś nowego w nowym roku :)

Opublikowano
  • Autor

fajna sprawa nie ma co ukrywać :)[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 13:47_________________________________________________

jak już widziałem tylko że tu jesteś to wyczuwałem że zaraz będzie dym :decayed:

dajcie mi jakieś 1.8t w serii i mogę się założyć o to :wink4:

:mysli:

włąśnie myślę na co bym postawił :mysli:

Opublikowano

boję się tylko o awaryjność tych silników :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.