Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sorki Pucek ,ze zamieszałem Twojego Ojca w tą dyskusję , ale tak jakoś napatoczył się pierwszy w tamtej sytuacji :gwizdanie: Tak naprawdę Go nie znam i nie mam pojęcia jakim jest driverem
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sorki Pucek ,ze zamieszałem Twojego Ojca w tą dyskusję , ale tak jakoś napatoczył się pierwszy w tamtej sytuacji :gwizdanie: Tak naprawdę Go nie znam i nie mam pojęcia jakim jest driverem no i o to chodziło, ja Ci nic nie pisałem a Ty mi z takim czymś pojechałeś więc spokój Diman, a Ty gdzie byłeś? narty?
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no nic trzeba nynać jutro ranka to wszystkim
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no nic trzeba nynać jutro ranka to wszystkim jedni muszą robić żeby inni mogli spać
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sorki Pucek ,ze zamieszałem Twojego Ojca w tą dyskusję , ale tak jakoś napatoczył się pierwszy w tamtej sytuacji :gwizdanie: Tak naprawdę Go nie znam i nie mam pojęcia jakim jest driverem no i o to chodziło, ja Ci nic nie pisałem a Ty mi z takim czymś pojechałeś więc spokój Diman, a Ty gdzie byłeś? narty? nie bylem wczoraj mialem jechac i poszlem o 5 rano po samochod i zmoklem jak cholera i odposcilem a dzisiaj moja byla w robocie wiec lipa ale jak bedzie snieg to na przyszla sobote smigam wiec jak ktos chce jechac to zapraszam
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Diman ja się może skuszę w tygodniu mam nadzieję podjechać jeszcze gdzieś poszaleć
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sorki Pucek ,ze zamieszałem Twojego Ojca w tą dyskusję , ale tak jakoś napatoczył się pierwszy w tamtej sytuacji :gwizdanie: Tak naprawdę Go nie znam i nie mam pojęcia jakim jest driverem no i o to chodziło, ja Ci nic nie pisałem a Ty mi z takim czymś pojechałeś więc spokój Diman, a Ty gdzie byłeś? narty? nie bylem wczoraj mialem jechac i poszlem o 5 rano po samochod i zmoklem jak cholera i odposcilem a dzisiaj moja byla w robocie wiec lipa ale jak bedzie snieg to na przyszla sobote smigam wiec jak ktos chce jechac to zapraszam ja jestem za chyba tez bede zbieral ekipie
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no nic trzeba nynać jutro ranka to wszystkim jedni muszą robić żeby inni mogli spać swiete slowa tez mam wolne jutro Diman ja się może skuszę w tygodniu mam nadzieję podjechać jeszcze gdzieś poszaleć spoko jak najbardziej bedzie spoko jade wlasnie chyba na ta istebne bo nie chce mi sie daleko smigac
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jak do istebnej to ja też bym jechał, ale który dzień? bo muszę wolne zalatwić
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 do Istebnej dużo lepiej nie ma co pół dnia tracić na dojazd
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 czesc Diman czesc jak do istebnej to ja też bym jechał, ale który dzień? bo muszę wolne zalatwić ja jade w sobote w tygodniu nie dam rady na chyba ze jutro
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja jestem za sobota jak sobota to odpadam, zbyt dużo ludzi jak na dalszą naukę :gwizdanie:
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja jestem za sobota jak sobota to odpadam, zbyt dużo ludzi jak na dalszą naukę :gwizdanie: to dawaj jutro jedziemy :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja jestem za sobota jak sobota to odpadam, zbyt dużo ludzi jak na dalszą naukę :gwizdanie: taa chodzi ci ze zbyt duzo panienek ktore beda sie smialy
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 mi jutro nie pasuje bo mam masę jeżdżenia po urzędach itd...
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 mi jutro nie pasuje bo mam masę jeżdżenia po urzędach itd... nie no spoko sobota bedzie cool
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 mi jutro nie pasuje bo mam masę jeżdżenia po urzędach itd... nie no spoko sobota bedzie cool ja na 80% jade wlasnie w sobote z ekipa mozna sie zgadac
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 mi jutro nie pasuje bo mam masę jeżdżenia po urzędach itd... nie no spoko sobota bedzie cool ja na 80% jade wlasnie w sobote z ekipa mozna sie zgadac spoko bedzie tak daleko to sie dogadamy
Rekomendowane odpowiedzi