Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? O k**wa trzeci :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Qri ;( Poziek postanowił się poprawić i kropką mówi NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? jak ktoś jest cfaniak to niech zgłosi spam: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hugo-u2.html;sa,showPosts;start,15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 j**ani ludzie, j**ane pieniadze - w dzisiejszych czasach chyba nikt nie ma skrupułów :/ mam ochote sie rozplakac normalnie no niestety życie... to samo miałem z A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tymbardziej, że jeszcze jeden i mu tylko sms-y zostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? jak ktoś jest cfaniak to niech zgłosi spam: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hugo-u2.html;sa,showPosts;start,15 No idź Guregoru idź, bo widzę że się wyrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek postanowił się poprawić i kropką mówi NIE na szczęście pamiętam te czasy jak chodziłeś z kropkiem po forum :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak ktoś jest cfaniak to niech zgłosi spam: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hugo-u2.html;sa,showPosts;start,15 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Qri ;( Poziek postanowił się poprawić i kropką mówi NIE ja też bo Klubowicza mam na euro 2012 obiecanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? jak ktoś jest cfaniak to niech zgłosi spam: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hugo-u2.html;sa,showPosts;start,15 No idź Guregoru idź, bo widzę że się wyrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? jak ktoś jest cfaniak to niech zgłosi spam: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hugo-u2.html;sa,showPosts;start,15 No idź Guregoru idź, bo widzę że się wyrywasz Ja pier**le, nie możliwe przewidziałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? jak ktoś jest cfaniak to niech zgłosi spam: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hugo-u2.html;sa,showPosts;start,15 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:54_________________________________________________ Qri ;( Poziek postanowił się poprawić i kropką mówi NIE ja też bo Klubowicza mam na euro 2012 obiecanego [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:54_________________________________________________ Poziek postanowił się poprawić i kropką mówi NIE na szczęście pamiętam te czasy jak chodziłeś z kropkiem po forum :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zle wiadomosci chyba bede zmuszony sprzedac czarnule ;( niebawem bede potrzebowac wiekszej gotówki, a na kredyt nie mam co liczyc kuzwa ;( ;( ;( mam nadzieję, że pójdzie ci szybko j**ani ludzie, j**ane pieniadze - w dzisiejszych czasach chyba nikt nie ma skrupułów :/ mam ochote sie rozplakac normalnie No Qri współczuje sytuacji jeśli nie chcesz się autka pozbywać, ale jednak musisz.... .Oddaj w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ............ale się cicho zrobiło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poszli kropki łapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poszli kropki łapać Pucek będzie zawiedziony jak wróci z roboty, że 2100 nie padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poszli kropki łapać Pucek będzie zawiedziony jak wróci z roboty, że 2100 nie padło To zaczynaj odliczanie przecież nie możemy go zawieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poszli kropki łapać Pucek będzie zawiedziony jak wróci z roboty, że 2100 nie padło To zaczynaj odliczanie przecież nie możemy go zawieść :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:10_________________________________________________dla Pucka : 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi