miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam Nastaw się tak jak chłopaki na ostatnim wypadzie NIe no tak to nie bo w sobote rano musze z małą siedziec bo moja gdzies wybywa wiec to dla mnie bedzie teror na kacu dziecka pilnowac no to jade swoim trudno odbijemy w bukowinie dokładnie
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to jade swoim trudno odbijemy w bukowinie jeeest, przynajmniej nie będę musiał auta czyścić
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym Na PW i przelewy w moim przypadku niestety nie ma co liczyć
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym Na PW i przelewy w moim przypadku niestety nie ma co liczyć rozumiem wykasować Twoje konto od teraz czy jutra rana
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dokładnie a co Ty chcesz mieć banię po 4 piwach?
MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja tak jak Pucek jak sie upre to wypije w piatek jedno a ... jak mi posmakuje to zostawie tam auto
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to jade swoim trudno odbijemy w bukowinie jeeest, przynajmniej nie będę musiał auta czyścić tak jak ja to zrobilem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 dokładnie a co Ty chcesz mieć banię po 4 piwach? 4 to ja biorę na cały zimowy - i pewnie jakieś jedno jeszcze na chate przywiozę
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym Na PW i przelewy w moim przypadku niestety nie ma co liczyć rozumiem wykasować Twoje konto od teraz czy jutra rana Zachowujesz sie jak zwykły moderator .......... poza tym świadczyło by to o twojej słabości ....... albo chcesz mnie znowu powitac na Newbiu
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja tak jak Pucek jak sie upre to wypije w piatek jedno a ... jak mi posmakuje to zostawie tam auto nie no Majki, najwyżej będzie mniejsza kapa niż po imperium
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym Na PW i przelewy w moim przypadku niestety nie ma co liczyć rozumiem wykasować Twoje konto od teraz czy jutra rana Zachowujesz sie jak zwykły moderator .......... poza tym świadczyło by to o twojej słabości ....... albo chcesz mnie znowu powitac na Newbiu no fakt - nie mogę pokazać słabości....................... a to se tu być
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to jade swoim trudno odbijemy w bukowinie jeeest, przynajmniej nie będę musiał auta czyścić tak jak ja to zrobilem :gwizdanie: cicho :gwizdanie: dokładnie a co Ty chcesz mieć banię po 4 piwach? 4 to ja biorę na cały zimowy - i pewnie jakieś jedno jeszcze na chate przywiozę a 4 kraty bierzesz :gwizdanie: zawsze wiedziałem że jednak się obstawisz na te urodziny
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym Na PW i przelewy w moim przypadku niestety nie ma co liczyć rozumiem wykasować Twoje konto od teraz czy jutra rana Zachowujesz sie jak zwykły moderator .......... poza tym świadczyło by to o twojej słabości ....... albo chcesz mnie znowu powitac na Newbiu no fakt - nie mogę pokazać słabości....................... a to se tu być Zawsze możesz przecież moderować moje posty
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 no i baterie padły :gwizdanie: poszli po browary :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no i baterie padły :gwizdanie: poszli po browary :gwizdanie: wcale by mnie to nie zdziwiło :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tam se loda opendzlowalem i bez podtekstow mi tu sky
A-rek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tam se loda opendzlowalem i bez podtekstow mi tu sky Pucek juz jest po 22:00 :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tam se loda opendzlowalem i bez podtekstow mi tu sky :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi