SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jechaliśmy równiutko razem (sam aż się zdziwiłem) tylko że ty nie wiem czemu spasowałeś a przecież było jeszcze kupę miejsca bla bla bla... wziąłęś się za wyprzedzanie mnie dojechałeś do mnie po czym się zdziwiłeś owszem bo docisnąłem pedał gazu
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jechaliśmy równiutko razem (sam aż się zdziwiłem) tylko że ty nie wiem czemu spasowałeś a przecież było jeszcze kupę miejsca bla bla bla... wziąłęś się za wyprzedzanie mnie dojechałeś do mnie po czym się zdziwiłeś owszem bo docisnąłem pedał gazu No zdziwiłem się bo jak docisnąłeś to zaraz ja docisnąłem na max i wcale mi nie odjeżdżałeś (choć nie ukrywam że spodziewałem się czegoś innego ) a tu taki wał
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 No zdziwiłem się bo jak docisnąłeś to zaraz ja docisnąłem na max i wcale mi nie odjeżdżałeś (choć nie ukrywam że spodziewałem się czegoś innego ) a tu taki wał dobra dobra Guru bo nie zaśniesz Ci za nami potwierdzili i tym samym kończymy temat bo nudny :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ZNÓW napinacze piszą.... a co do lasek to no comment
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 No zdziwiłem się bo jak docisnąłeś to zaraz ja docisnąłem na max i wcale mi nie odjeżdżałeś (choć nie ukrywam że spodziewałem się czegoś innego ) a tu taki wał dobra dobra Guru bo nie zaśniesz Ci za nami potwierdzili i tym samym kończymy temat bo nudny :gwizdanie: O nie nie teraz to musimy zrobić z tego jakiś dym ZNÓW napinacze piszą.... a co do lasek to no comment Pierwszy raz tak cicho na spocie siedziałeś [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 00:12_________________________________________________Dobra ja spadam Do jutra albo do niedzieli
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ZNÓW napinacze piszą.... a co do lasek to no comment krolu to u Ciebie siedzieli laski :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ZNÓW napinacze piszą.... a co do lasek to no comment ee tam napinacze Krolu... Guru miał po prostu jakieś halucynacje a co chcesz od dziewczyn? jak dla mnie powinny być na każdym spocie O nie nie teraz to musimy zrobić z tego jakiś dym dym? wiesz że ja do tego pierwszy [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 00:17_________________________________________________Guru :doh1: Krolu przekaż tylko Im że OSTATNI RAZ gościłem je w aucie jeżeli butelki po szampanach mi będą tam zostawiać :doh1:
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to w przyszłym tygodniu podjade z żoną
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to w przyszłym tygodniu podjade z żoną to ja też ze 2 jakieś zawine
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to w przyszłym tygodniu podjade z żoną to ja też ze 2 jakieś zawine to ja bede bez
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to w przyszłym tygodniu podjade z żoną to ja też ze 2 jakieś zawine to ja bede bez
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to w przyszłym tygodniu podjade z żoną to ja też ze 2 jakieś zawine to ja bede bez Diman nie przebijeszsie[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 00:26_________________________________________________Mirek już spi..........
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie śpi tylko Dorota Mu laptopa zabrała ponoć
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie śpi tylko Dorota Mu laptopa zabrała ponoć :polew:
diman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobra ja spadam spac narty do jutra
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobra ja spadam spac narty do jutra do jutra
Pucek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 no i jak tam mięczaki? Guru...pogadamy na gg, podobno dałeś ciała :> ja już godzinę przesiaduje na forum, została mi jeszcze godzina, ale co zrobić, nie opłaca mi się iść spać na godzinę :gwizdanie: noo i dzisiaj jednak nie idę do roboty podpadłem i mnie nie zapisali mam pewien pomysł, ale nie wiem czy go realizować czy też nie... może dzisiaj byśmy coś wieczorem wypili? może onyx? albo coś na SG...
bish - kopt Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja też w robocie już jestem Pucek :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja też w robocie już jestem Pucek :gwizdanie: a ja po robocie
SoMeS Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Bry Pucek okolo 10-11tej będzie Diman albo ja dzwonił do Ciebie bo jest już coś nakręcone
Rekomendowane odpowiedzi