Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Arek Cena między 80gr a 1zł za minutkę, jakieś zniżki dla młodzieży szkolnej mam zamiar zrobić i parę jeszcze cennikowych bajerów nad którymi pracuję... za nisko też być nie może bo konkurencja tu gęsta jest a klubowicze ?? :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Arek Cena między 80gr a 1zł za minutkę, jakieś zniżki dla młodzieży szkolnej mam zamiar zrobić i parę jeszcze cennikowych bajerów nad którymi pracuję... za nisko też być nie może bo konkurencja tu gęsta jest jaka zniżka dla osób przychodzących z ramkami
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 jaka zniżka dla osób przychodzących z ramkami takimi jak Guru nosi czy jakimi? a klubowicze ?? :gwizdanie: :gwizdanie: zastanawiam się czy będą chętni klubowicze jeżeli by się znaleźli i nie będzie to tak że raz na pół roku ktoś wpadnie to oczywiście coś takiego zrobię
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Arek Cena między 80gr a 1zł za minutkę, jakieś zniżki dla młodzieży szkolnej mam zamiar zrobić i parę jeszcze cennikowych bajerów nad którymi pracuję... za nisko też być nie może bo konkurencja tu gęsta jest jaka zniżka dla osób przychodzących z ramkami dziadku bylem szybszy :decayed:
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dziadku bylem szybszy :decayed: :oklaski:
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a klubowicze ?? :gwizdanie: :gwizdanie: zastanawiam się czy będą chętni klubowicze jeżeli by się znaleźli i nie będzie to tak że raz na pół roku ktoś wpadnie to oczywiście coś takiego zrobię niemartw sie moja zona jak dopadnie dobre solarium to utrzymuje go w duzej mierze :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Arek Cena między 80gr a 1zł za minutkę, jakieś zniżki dla młodzieży szkolnej mam zamiar zrobić i parę jeszcze cennikowych bajerów nad którymi pracuję... za nisko też być nie może bo konkurencja tu gęsta jest jaka zniżka dla osób przychodzących z ramkami dziadku bylem szybszy :decayed: nie byłeś - chyba, że też chodzi z ramką w................. jak jeden z naszych :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Bulik kwestia tego czy chciało by się Jej dojeżdżać jednak kawałek
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Bulik kwestia tego czy chciało by się Jej dojeżdżać jednak kawałek dla UV?? zobaczysz jak przyjedzie zemna na spot :black: [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:44_________________________________________________ to jaki ja mam rabat rencisty :> :> :> :>
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 to jaki ja mam rabat +50% Bulik ok poznasz mnie
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 to jaki ja mam rabat +50% Bulik ok poznasz mnie okey :klamie: :decayed:
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 teraz to po spocie do solarium aby sie szybko rozgrzac
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 teraz to po spocie do solarium aby sie szybko rozgrzac :polew:
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 teraz to po spocie do solarium aby sie szybko rozgrzac dobrze gadasz okey :klamie: jesteś pewny?
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 różowy sie czaii ale taki cichy,nadrabia :kawa: [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:57_________________________________________________ okey :klamie: jesteś pewny? wiesz jam mam A4,,,,,,a Ty A4 i solar :polew:
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 wiesz jam mam A4,,,,,,a Ty A4 i solar :polew: ja nie musiałbym mieć tego co mam by Ci zagrozić
Rekomendowane odpowiedzi