Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to nie był dobry żart A czy ja powiedziałem że to był żart
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja myślę że dość tych sprośnych żartow Hyhy Dobra ja spadam na kursik po sklepach Do wieczorka
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja myślę że dość tych sprośnych żartow Hyhy Dobra ja spadam na kursik po sklepach Do wieczorka noo trzymaj się
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale Ona ma cyce... aleś ty spostrzegawczy tak się jakoś zagapiłem znów
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 ale Ona ma cyce... aleś ty spostrzegawczy zawsze patrzył na oczy
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale Ona ma cyce... aleś ty spostrzegawczy zawsze patrzył na oczy no co ja nie jestem taki że patrzy tylko po tych mega fajnych piersiach
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja nie jestem taki że patrzy tylko po tych mega fajnych piersiach właśnie na takich się mówi pedzie... :polew: pozatym glywice
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja nie jestem taki że patrzy tylko po tych mega fajnych piersiach właśnie na takich się mówi pedzie... :polew: pozatym glywice jutro Ci jebnę...
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jutro Ci jebnę... teraz się łasisz... przyjdziesz zgredzie :> a Ty się śmiej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 sorry uważaj bo tobie też Pucek nastuka teraz się łasisz... przyjdziesz zgredzie :> wybacz
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 sorry uważaj bo tobie też Pucek nastuka teraz się łasisz... przyjdziesz zgredzie :> wybacz respekt musi być...
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 respekt musi być... Pucek jakie plany na dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi