A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: :decayed: :naughty:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:06_________________________________________________ Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: krolu wziasc moze jutro mojego kompa sprubujesz cos pokombinowac czy ci sie nie chce
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie: Ciekawe czy zacznie mnie podrywac tak jak było wcześniej pisane... :polew:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie: Ciekawe czy zacznie mnie podrywac tak jak było wcześniej pisane... :polew: no wezmie cie na ten hak wkoncu
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie: Ciekawe czy zacznie mnie podrywac tak jak było wcześniej pisane... :polew: no wezmie cie na ten hak wkoncu Nie nie nie tak od razu ja nie jestem pierwszą lepszą galerianką...
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie: Ciekawe czy zacznie mnie podrywac tak jak było wcześniej pisane... :polew: no wezmie cie na ten hak wkoncu Nie nie nie tak od razu ja nie jestem pierwszą lepszą galerianką... krolu ma swoje sposoby uwodzenia
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie: Ciekawe czy zacznie mnie podrywac tak jak było wcześniej pisane... :polew: no wezmie cie na ten hak wkoncu Nie nie nie tak od razu ja nie jestem pierwszą lepszą galerianką... krolu ma swoje sposoby uwodzenia Tak to ciekawe co to będzie???? Nowy telefon a może Jeansy... :polew:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 4 lata temu tuning w polsce był na tak słabym poziomie, że ta fura byłą przepiękna jak na polskie możliwości rezania To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Pucek i twój ulubiony General Lee
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 4 lata temu tuning w polsce był na tak słabym poziomie, że ta fura byłą przepiękna jak na polskie możliwości rezania To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Te misiek to już staroc jest... ale jak na TVN to prawie Premiera...
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie: to mnie akuran nie dziwi :gwizdanie: Ciekawe czy zacznie mnie podrywac tak jak było wcześniej pisane... :polew: no wezmie cie na ten hak wkoncu Nie nie nie tak od razu ja nie jestem pierwszą lepszą galerianką... krolu ma swoje sposoby uwodzenia Tak to ciekawe co to będzie???? Nowy telefon a może Jeansy... :polew: Grill z S4 [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:17_________________________________________________ 4 lata temu tuning w polsce był na tak słabym poziomie, że ta fura byłą przepiękna jak na polskie możliwości rezania To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Te misiek to już staroc jest... ale jak na TVN to prawie Premiera... Srata tata
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 General lee......................... ale tak go zniszczyć ;(
keżor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A teraz uwaga senasacja... Wtedy w Wiśle tylko Keżor wiedział co dobre i miał na swoim Vagu....to.... Japan is the best... :polew: Ojjj aż sie miło teraz przegląda te Fotki... jakby nie było to zdjęcia z przed 4 lat... dalej to mam nie chce tego odklejać , bo pewnie lakier już nie ten sam pod naklejką jak kiedyś a poza tym jakoś mi sie to podoba i to ponoć znaczy Audi :>
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Miron, Gregor, dzięki za poparcie w temacie o spalaniu
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Pucek i twój ulubiony General Lee boże co ty za kupy oglądasz - kevinem też sie jarasz? :blink: :blink:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A teraz uwaga senasacja... Wtedy w Wiśle tylko Keżor wiedział co dobre i miał na swoim Vagu....to.... Japan is the best... :polew: Ojjj aż sie miło teraz przegląda te Fotki... jakby nie było to zdjęcia z przed 4 lat... dalej to mam nie chce tego odklejać , bo pewnie lakier już nie ten sam pod naklejką jak kiedyś a poza tym jakoś mi sie to podoba i to ponoć znaczy Audi :> Ojjj Keżor a ja juz Ci chciałem Browca stawiac.... myślałem że masz audi a marzysz o Japończyku... :polew:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Pucek i twój ulubiony General Lee boże co ty za kupy oglądasz - kevinem też sie jarasz? :blink: :blink: Dobra dobra, nowoczesne dzieciaki 21-wieku
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To samo chciałem powieedzieć. Dziś buda B7 już nie jest tak nadzwyczajna (Mirek,Diman, sorry ) ale 4 lata temu to na pewno robiło wrażenie jak pisze Mirek Lecą dalej "Diukowie Hazardu" wypas Pucek i twój ulubiony General Lee boże co ty za kupy oglądasz - kevinem też sie jarasz? :blink: :blink: Taaa Kevin i Śmierc w Wenecji :polew:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kevin to jest klasyk Klasyk to "Młode wilki" albo z zagranicznych "Prześladowaca" czy "Konwój" a Kevin cóż ...kolejna komedia... zobacz mrocznego "Dagona" zobaczysz klasyke... Dagon zawet nie został dopuszczony żeby go wydali na DVD czyu BL a co dopiero do kin... mega film.. naprawde
Rekomendowane odpowiedzi