Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój klasyk to jest 60 sekund :notworthy:

a potem niskobudżetówki z redtube :polew:

w 60 sekundach mogli by sobie podarować ten skok. ale poza tym to był mega i soundtrack tez powalał i Moby i The Cult - kocham te kawałki :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________

Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi..

dla mnie był mega - byłem na nim w kinie 3 lub 4 razy :kox: :kox:

Nie no ogólnie Dark Knight był OK.... :hi: ja bym go tylko skrócił delikatnie albo inacxzej mówiąc zacieśnił akcje.....

jak coś to mam ori na dvd z dodatkami :kox: :kox: :kox:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mój klasyk to jest 60 sekund :notworthy:

a potem niskobudżetówki z redtube :polew:

w 60 sekundach mogli by sobie podarować ten skok. ale poza tym to był mega i soundtrack tez powalał i Moby i The Cult - kocham te kawałki :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________

Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi..

dla mnie był mega - byłem na nim w kinie 3 lub 4 razy :kox: :kox:

Nie no ogólnie Dark Knight był OK.... :hi: ja bym go tylko skrócił delikatnie albo inacxzej mówiąc zacieśnił akcje.....

jak coś to mam ori na dvd z dodatkami :kox: :kox: :kox:

Jakbyś miał BluRay to poprosze od razu.... :hi:

Ja mam między innymi w ori jakby ktoś chciał cały występ Dżemu na Woodstock z 2004 roku i pare innych koncertów i nie tylko...

Opublikowano
  • Autor

ktoś nie widział ?

mega wyszedł ten filmik

http://vimeo.com/10690683

Opublikowano

niestety nie mam odtwarzacza - za to mam audi.. :disgust: :disgust: :disgust:

:polew: :polew: :polew: jak chcesz to przez mirona mogę ci pożyczyć mam tez "batmana - początek"

Opublikowano

ktoś nie widział ?

mega wyszedł ten filmik

za***isty :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

do jutra :hi:

a co do filmiku - co to za palant na końcu :polew:

Opublikowano

do jutra :hi:

a co do filmiku - co to za palant na końcu :polew:

szkoda gadać, taki leszcz, jak by pierwszy raz widział kamerę :polew:

:hi:

Opublikowano

ktoś nie widział ?

mega wyszedł ten filmik

Fajne ale wydaje się niskobudżetowe... :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:06_________________________________________________

niestety nie mam odtwarzacza - za to mam audi.. :disgust: :disgust: :disgust:

:polew: :polew: :polew: jak chcesz to przez mirona mogę ci pożyczyć mam tez "batmana - początek"

Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem...

Opublikowano

Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem...

Właśnie sobie teraz tak zdałem sprawę, że moje kolekcja ori filmów i płyt (prócz lejdi gaga i m. rycerzem) kończy się na roku 2008 w którym to kupiłem sobie swoje wymarzone audi :disgust: :disgust: :disgust: więc się jeszcze zastanów :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Właśnie sobie teraz tak zdałem sprawę, że moje kolekcja ori filmów i płyt (prócz lejdi gaga i m. rycerzem) kończy się na roku 2008 w którym to kupiłem sobie swoje wymarzone audi :disgust: :disgust: :disgust: więc się jeszcze zastanów :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Spoko ja nie jestem z tych którzy sie wymieniają płyte za płyte... czasem jeden film może byc lepszy od trzech innych razem wziętych... a co do koncertów to jestem chetny na wymiane i mam pare fajnych sztuk typu Linkin Park koncert z Texasu albo Ozzy czy nawet Nightwish lub Rammstein, mam też Maiden za czasów Dickinsona...albo polski klasyk Dżem... zależy kto co lubi... jedyne czego nie mam to filmów z Red Tube... :wallbash:

P.S Mam też mega wypas czyli Ori Wydanie Kolekcjonerskie Evil Dead 2 !!!!!

Opublikowano

dobra pany ja spadam do jutra :hi:

Opublikowano

asu

Spoko ja nie jestem z tych którzy sie wymieniają płyte za płyte... czasem jeden film może byc lepszy od trzech innych razem wziętych... a co do koncertów to jestem chetny na wymiane i mam pare fajnych sztuk typu Linkin Park koncert z Texasu albo Ozzy czy nawet Nightwish lub Rammstein, mam też Maiden za czasów Dickinsona...albo polski klasyk Dżem... zależy kto co lubi... jedyne czego nie mam to filmów z Red Tube... :wallbash:

na Linki Park byłem w Chorzowie... na Nightwishu tez na żywo to kupa, na Dżemie byłem kilaka razy niestety już z Balcarem :gwizdanie: a IRONY to koks- moja ulubiona kapela na koncercie byłem 2 razy - Chorzów i W-wa, który koncert ?? :kox: :kox: :kox: bo też mam kilka ale same piraty
Opublikowano

Diman :hi:

Opublikowano

:hi:

Mario, nie mów że chcesz kupić audi :naughty:

albo Mirek po prostu zmienia... :>

Opublikowano

Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Do jutra live :wink4:

Opublikowano

asu

na Linki Park byłem w Chorzowie... na Nightwishu tez na żywo to kupa, na Dżemie byłem kilaka razy niestety już z Balcarem :gwizdanie: a IRONY to koks- moja ulubiona kapela na koncercie byłem 2 razy - Chorzów i W-wa, który koncert ?? :kox: :kox: :kox: bo też mam kilka ale same piraty

Z Maiden mam wszystkie albumy za czasów Dickinsona i koncert "Death On The Road"... miałem kiedyś jeszcze jakies koncerty Ironów ale sam nie wiem czemu ich nie sklonowałem więc jak masz i to jeszcze w 5.1 to sie pisze na nie... :hi:

Opublikowano

Z Maiden mam wszystkie albumy za czasów Dickinsona i koncert "Death On The Road"... miałem kiedyś jeszcze jakies koncerty Ironów ale sam nie wiem czemu ich nie sklonowałem więc jak masz i to jeszcze w 5.1 to sie pisze na nie... :hi:

Mam ale tylko piraty + bootlegi :embarrassed: jedynie chyba tylko ROCK IN RIO mam 5.1
Opublikowano

Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie:

Stary to sa te klimaty...

The Number of the Beast

2 Minutes to midnight

aces high

The Trooper

fear of the Dark i wiele wiele innych....

Weź te płyty na zlota.... będzie KOKS

Opublikowano

ktoś nie widział ?

mega wyszedł ten filmik

Musiałeś mieć swój udział w tym filmie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.