A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a tak powaznie to: ślązoki ale slonzoki drogi A-rku w języku slonskim nie ma polskich znaków - dlatego ze względu na historię a nie na komunistyczną władzę powinno się pisać slonzoki...a moje nazwisko przed komuną brzmiało Kroll a nie Król :disgust: Krolu, a niby jak ja napisalem
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a tak powaznie to: ślązoki ale slonzoki drogi A-rku w języku slonskim nie ma polskich znaków - dlatego ze względu na historię a nie na komunistyczną władzę powinno się pisać slonzoki...a moje nazwisko przed komuną brzmiało Kroll a nie Król :disgust: Krolu, a niby jak ja napisalem ups :good: :good:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ida na techniczny, dzisiaj pincet musi pasc
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ida na techniczny, dzisiaj pincet musi pasc :good:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ida na techniczny, dzisiaj pincet musi pasc no i kropek za OT :kox:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ida na techniczny, dzisiaj pincet musi pasc no i kropek za OT :kox: ja to nie Miszka
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ida na techniczny, dzisiaj pincet musi pasc no czekam,czekam ...w końcu jakieś merytoryczne podejście [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 11:02_________________________________________________i see you
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 widze cie musialem TOP3 odwiedzic ale juz sie poprawiam
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 widze cie musialem TOP3 odwiedzic ale juz sie poprawiam no, popraw sie a nie lejesz wode od rana z Krolem
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no co tam fachowcy ? cały czas w kólko to samo
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no co tam fachowcy ? z takimi tekstami to na warszawskie
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no co tam fachowcy ? z takimi tekstami to na warszawskie bo ? :gwizdanie: no co tam fachowcy ? cały czas w kólko to samo tzn. :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bo ? bo fachowcy to tam :gwizdanie: tu tylko spamowicze
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bo ? bo fachowcy to tam :gwizdanie: tu tylko spamowicze nie obrażaj Gregora :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tzn. :gwizdanie: posiedz pare dni na techn. to zobaczysz
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tzn. :gwizdanie: posiedz pare dni na techn. to zobaczysz od jakiegoś czasu już obserwuję Twoje poczynania w dziale "zawieszenia" i "felgi" w dziale zawieszenia non stop te same pytania, te same odpowiedzi, ludziom nie chce się szukać
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w dziale zawieszenia non stop te same pytania, te same odpowiedzi, ludziom nie chce się szukać dokladnie, tak to sie tam odbywa a oni wszyscy są bardzo wdzięczni , non stop jakieś PW z pyt. dostaje - normalnie jakaś poradnia sie u mnie zrobiła
Rekomendowane odpowiedzi