Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie chodziło o uturbianie 2.8, a nie o zmianę głowic. Zmiana głowic to akurat pozytywna modyfikacja.

tam nie ma uturbionego 2.8 tylko na pewno są zmienione głowice i nie ma żadnego wałku w tym ogłoszeniu Miron możesz śmiało kupować :kox: :kox: :kox:

Ja też nie wiem kto takiego dymu narobił, że coś tam ma być nie tak :tongue4: To pewnie z zazdrości :tongue4:

:gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja się zaraz wyłączam bo robię formata dziś :gwizdanie:

jak chcesz zformatowac dysk kompletnie to podczas wyboru partycji do wgrania widnowsa - klikasz na przycisz "zaawanosane" i dopiero tam pojawia się ta opcją :hi:

Ja zawsze klikam ikonkę zaawansowane :kox: Tak będę robił nowe partycje, bo fabrycznie ktoś utworzył dziwne partycje tam. Jest jedna 250Gb na której jest wszystko pomieszane misz masz system itd.. i druga 30mb gdzie są same sterowniki sprzętowe :> Jakaś porażka.

Opublikowano

Opowiem wam historię pewną o naszym narodzie, jak cześć z Was wie mój ojciec handluje samochodami i ma bardzo dobra pamięć do twarzy. Wiec sprowadził 3 tyg. temu zafirkę super stan serwisowana do końca ori przebieg 230 k km... niestety auto nie sprzedawało się już dość długo więc postanowił zmienić przebieg na 180 k km i wyrzucić książkę serwisową do kosza... zmienił przebieg w piątek, dziś na giełdzie auto poszło od strzału i mówił, że kupili je ci sami ludzi co je 2 tyg. temu oglądali tylko im przebieg nie pasował... kupili bez książki serwisowej i bez żadnych informacji, byle by auto miało tylko przebieg poniżej 200 k km :disgust: :disgust:

Opublikowano

Opowiem wam historię pewną o naszym narodzie, jak cześć z Was wie mój ojciec handluje samochodami i ma bardzo dobra pamięć do twarzy. Wiec sprowadził 3 tyg. temu zafirkę super stan serwisowana do końca ori przebieg 230 k km... niestety auto nie sprzedawało się już dość długo więc postanowił zmienić przebieg na 180 k km i wyrzucić książkę serwisową do kosza... zmienił przebieg w piątek, dziś na giełdzie auto poszło od strzału i mówił, że kupili je ci sami ludzi co je 2 tyg. temu oglądali tylko im przebieg nie pasował... kupili bez książki serwisowej i bez żadnych informacji, byle by auto miało tylko przebieg poniżej 200 k km :disgust: :disgust:

ciekawe jak ja sprzedam benzynę z przebiegiem przy 300 tyś :polew:

Opublikowano

Ja się zaraz wyłączam bo robię formata dziś :gwizdanie:

jak chcesz zformatowac dysk kompletnie to podczas wyboru partycji do wgrania widnowsa - klikasz na przycisz "zaawanosane" i dopiero tam pojawia się ta opcją :hi:

Ja zawsze klikam ikonkę zaawansowane :kox: Tak będę robił nowe partycje, bo fabrycznie ktoś utworzył dziwne partycje tam. Jest jedna 250Gb na której jest wszystko pomieszane misz masz system itd.. i druga 30mb gdzie są same sterowniki sprzętowe :> Jakaś porażka.

no to luz, bo już kiedyś znajomy do mnie dzwonił i mówi, że tam się sformatować nie da bo nie ma guzika "formatuj" :tongue4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 14:21_________________________________________________

ja mam kabelek to ci cofnę na 11 tys. :kox:
Opublikowano

no będę musiał :decayed:

bo jak dalej ludzie są tak głupi to niestety ale trzeba kombinować

Opublikowano

To jest właśnie jak laicy kupują auto :decayed: Jakby ktoś postawił R8 za 30tyś zł, wysmarowane gównem całe to by go nie wzięli tylko dlatego że chwilowo brzydko pachnie.[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 14:23_________________________________________________Krolu ile zajmuje zainstalowny Win 7 Ultimate? Bo home premium zajmuje 13Gb już :gwizdanie: Chyba zrobię ze partycję z 50Gb na sam system.[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 14:26_________________________________________________

Pucek nie przejmuj się, ja cię powoli gonię bo na budziku już mam 244tyś. Co z tego że to już 3 blok i 2 głowicę mam :decayed:

Opublikowano

Krolu ile zajmuje zainstalowny Win 7 Ultimate? Bo home premium zajmuje 13Gb już :gwizdanie: \

ja jestem 2 tyg. po formacie i zajmuje 11,2 Gb

a jak ktoś pyka w gierki polecam nowego need for speeda - miażdzy suty :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:polew:

jeździsz jak wariat to i silniki padają :decayed:

Opublikowano

witka :hi:

Opublikowano

Krolu ile zajmuje zainstalowny Win 7 Ultimate? Bo home premium zajmuje 13Gb już :gwizdanie: \

ja jestem 2 tyg. po formacie i zajmuje 11,2 Gb

a jak ktoś pyka w gierki polecam nowego need for speeda - miażdzy suty :kox: :kox: :kox:

ja chce ja chce wez mi zgraj na plytke :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ja bym też nie pogardził nowym speed-em :gwizdanie: Jak ktoś ma to chętnie zassam. Tera mam kompa do gier to może pociągnie tą gierkę :)

Opublikowano

Ja bym też nie pogardził nowym speed-em :gwizdanie: Jak ktoś ma to chętnie zassam. Tera mam kompa do gier to może pociągnie tą gierkę :)

krolu ma ale on to juz sie nigdzie nie pokazuje oprocz forum i nie idzie go dorwac zakochany chyba na maxa juz :gwizdanie:

Opublikowano

Jakie wogóle są wymagania sprzętowe tej gry? :gwizdanie:

Opublikowano

Nowy speed zajmuje ponad 8 gb... jedyna opcja 2 warstwowa dvd - ale nagram wam :wink4: wymagania ma nie zbyt wysokie choc ja gram na niskich detalach, żeby była super płynność... mój lapek ma już prawie 2 lata... na średnich tez daje radę :cool1:

krolu ma ale on to juz sie nigdzie nie pokazuje oprocz forum i nie idzie go dorwac zakochany chyba na maxa juz :gwizdanie:

ten nowy speed ostatnio mnie pochłonął .. a z zakochanie to u mnie słabo ostatnio... :gwizdanie:
Opublikowano

Nowy speed zajmuje ponad 8 gb... jedyna opcja 2 warstwowa dvd - ale nagram wam :wink4: wymagania ma nie zbyt wysokie choc ja gram na niskich detalach, żeby była super płynność... mój lapek ma już prawie 2 lata... na średnich tez daje radę :cool1:

ten nowy speed ostatnio mnie pochłonął .. a z zakochanie to u mnie słabo ostatnio... :gwizdanie:

no ja tam mam dwuwarstwowa nagrywarke jak cos :naughty:

Opublikowano

no ja tam mam dwuwarstwowa nagrywarke jak cos :naughty:

ja też mam - ważne, żebyście mogli odtwarzać :naughty:
Opublikowano

Mnie chodziło o uturbianie 2.8, a nie o zmianę głowic. Zmiana głowic to akurat pozytywna modyfikacja.

tam nie ma uturbionego 2.8 tylko na pewno są zmienione głowice i nie ma żadnego wałku w tym ogłoszeniu Miron możesz śmiało kupować :kox: :kox: :kox:

Ja też nie wiem kto takiego dymu narobił, że coś tam ma być nie tak :tongue4: To pewnie z zazdrości :tongue4:

panowie przeciez w RS4 oryginalnie wychodzily dwa silniki o tej samej mocy 2.7 BiT (oznaczenie ASJ) i 2.8 BiT (oznaczenie AZR). 2.7 byl produkowany w 2000 roku, a w 2001 byl juz 2.8

Opublikowano

panowie przeciez w RS4 oryginalnie wychodzily dwa silniki o tej samej mocy 2.7 BiT (oznaczenie ASJ) i 2.8 BiT (oznaczenie AZR). 2.7 byl produkowany w 2000 roku, a w 2001 byl juz 2.8

teraz to mnie zaskoczyłeś :blink: :blink: :blink::shocked: :shocked:
Opublikowano

AZR jak i ASJ mają pojemność 2.7 Arku :wink4: Nie wiem gdzie to wyczytałeś :gwizdanie:

Wszystkie silniki S4/RS4 B5 miały pojemność 2671ccm

AGB/ASJ/AZR/AJK/ARE/AZA/AZB/BES

Stopień sprężania: 8,5:1

średnica tłoka: 81,5mm

wykorbienie wału: 86,4mm

sworznie tłoka: 21mm

Jeszcze jakieś pytania :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.