Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: po spocie w żorach :decayed:

Jutro SG... wpadam

Opublikowano

:hi: po spociku

Miron jak ta droga powrotna to było "na spokojnie 100-120 km/h" to za***iście Cię ten licznik przekłamuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Miron jak ta droga powrotna to było "na spokojnie 100-120 km/h" to za***iście Cię ten licznik przekłamuje :decayed:

jakie przekłamuje ? chyba twój

quattro masz ? - no to jakie przekłamuje

120km/h na oś miałem na myśli - no może raz przekroczyłem 130km/h na oś ale ogólnie jechaliśmy jak mówiłem

Opublikowano

120km/h na oś miałem na myśli - no może raz przekroczyłem 130km/h na oś ale ogólnie jechaliśmy jak mówiłem

A widzisz nie pomyślałem :decayed:

Opublikowano

Taaaaa a co ja miałem powiedzieć????? Jaka oś?????????? Ja mam tylko jedną :decayed:

Opublikowano

Taaaaa a co ja miałem powiedzieć????? Jaka oś?????????? Ja mam tylko jedną :decayed:

To czemu nie jechałeś 120 :polew:

Opublikowano

To czemu nie jechałeś 120 :polew:

Nie dawałem rady :( gaz w podłodze i lipa a na tych gumach to tragedia i jeszcze ciśnienie nie te, miałem już kiedyś dobić ale nigdy nie mam czasu

Opublikowano
:hi: a przywitam się :przebiegly:
Opublikowano

:hi: a przywitam się :przebiegly:

A spróbował byś nie :baseball:

:polew: :polew:

Opublikowano

nie no kurde...postaram się tam zawitać jutro :wink4:

Opublikowano

Postaraj się postaraj

Zapraszamy :)

Opublikowano
  • Autor

wpadaj - najmniej 3 auta będą :decayed:

za to gwarantujemy ciepełko :)

Opublikowano

Qrde...tak patrzę i już macie 4683 stronę...ciekawe co będzie organizowane na 5000 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Qrde...tak patrzę i już macie 4683 stronę...ciekawe co będzie organizowane na 5000 :gwizdanie:

w sumie to nic szczególnego - jakiś tam zlocik 5 dniowy z darmowym piciem, jedzonkiem i płatną miłością :polew:

Opublikowano

w sumie to nic szczególnego - jakiś tam zlocik 5 dniowy z darmowym piciem, jedzonkiem i płatną miłością :polew:

:naughty::polew:

ja też idę już spać dobranoc :hi:

Opublikowano

płacisz chłopcom :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zator z free :kox:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Siema... z Rana :hi:

Właśnie wróciłem do domu z słonecznej Italii ... z takich info to odwiedziłem salon Ferrari i powiem Wam fury są KOX ale w Włoszech to salon jak każdy inny no dobra jak u nas Porsche przy A4 niby normalny a jednak na parkingu cięzko znaleź coś taniego... byłem jedyna osobą która se tam konia waliła na widok tych fur... oni se walą konia na widok Bugatti Veyron Lambo czy Caterhama a ferrari dla nich to auto po prostu dla bogatych jak nie wiem u nas 740i A8 czy coś... tam tego jest jednak wiecej i jest inny poziom życia...dużo łatwiej kupic tam Ferrari niż w Polsce... u nas na widok abartha robi sie uśmiech a tam to jest jak normalna seria... stary ma serie a młody do pracy Abartha... my mamy służbowe Astry 4 a oni nowe BMW 1 i 3 taka mała róznica .... ale podsumowując jako iż był to mój drugi wyjazd do tego pyebanego kraju i nie ostatni to pizze i tak maja najlepszą... za pierwszym razem nic nie zobaczyłem... teraz odwiedziłem salon Ferrari a 12 stycznia lece znowu i mam nadzieje odwiedzic legendarny tor Monza ale czy sie uda....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.