Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario ile w serii miałeś Nm?

320 Nm i 145 kuca[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:02_________________________________________________

Jak stare wysłużone AEB nie da rady to ...

Bo w sumie czemu mniejsza pojemność ma się męczyć z większą i jeszcze po sofcie.Zrobim program do 1.8T i wtedy się zobaczy, a coo ... :>

To wtedy na 400m 200 zostanie z tyłu :naughty:

Ponosi Cie ... wiem jak jeździłem z Puckiem i egonem ... az takiej różnicy nie ma przynajmniej do 200 km/h... a jak wiadomo oni nie maja serii

ale z rolki a od zera próbowałeś się z nimi mierzyć?

Szczerze ... nie... szkoda mi auta na ruszanie z procedury w ośce ... już i tak musiałem gumy na przegubach wymieniać ... :gwizdanie:

:hi:

Mario co maja osłony przegubów z szybkim ruszaniem wspólnego :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nic, plan na wiosnę jest taki: Trzeba rezać tak w motorowni co by Mario nie był pierwszy w Kebabszynku w piątki :>

Opublikowano

Z rolki to i w serii byś mnie objechał ale właśnie chodzi że startu zatrzymanego już mogłoby być inaczej :naughty:

Rozumiem ale :

1. Szkoda mi auta

2. Szkoda mi auta

3. szkoda mi auta

Nawet jak bym miał BiG T itd. to z stójki bym ruszył tylko pare razy na ćwiare żeby czasy pomierzyć ... i to wszystko i czasem jakby cos już ciekawszego podpusciło. Niestety ale bez Q auto dostaje w dupe ostro ...

Opublikowano

No nic, plan na wiosnę jest taki: Trzeba rezać tak w motorowni co by Mario nie był pierwszy w Kebabszynku w piątki :>

dokładnie :good:

Opublikowano

320 Nm i 145 kuca[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:02_________________________________________________

Bo w sumie czemu mniejsza pojemność ma się męczyć z większą i jeszcze po sofcie.Zrobim program do 1.8T i wtedy się zobaczy, a coo ... :>

Ponosi Cie ... wiem jak jeździłem z Puckiem i egonem ... az takiej różnicy nie ma przynajmniej do 200 km/h... a jak wiadomo oni nie maja serii

Szczerze ... nie... szkoda mi auta na ruszanie z procedury w ośce ... już i tak musiałem gumy na przegubach wymieniać ... :gwizdanie:

w Leonach dostają po pupie przy szybkim ruszaniu :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Opublikowano

Nic ale ja potrzebuje auto codziennie do pracy ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nawet wymiana gum która trwała krótko była umawiana 2 tygodnie wczesniej i to na sobote ... żebym na 100% auta nie potrzebował.... ja mam tak że jest telefon i trza jechac do roboty ... sam masz awarie to wiesz jak jest ... na rorząd potzrebowałem wiecej czasu bo robiłem i hamulce od razu to czekałem na pewny dzien dwa miechy ...

Opublikowano

Z rolki to i w serii byś mnie objechał ale właśnie chodzi że startu zatrzymanego już mogłoby być inaczej :naughty:

Rozumiem ale :

1. Szkoda mi auta

2. Szkoda mi auta

3. szkoda mi auta

Nawet jak bym miał BiG T itd. to z stójki bym ruszył tylko pare razy na ćwiare żeby czasy pomierzyć ... i to wszystko i czasem jakby cos już ciekawszego podpusciło. Niestety ale bez Q auto dostaje w dupe ostro ...

Napęd najbardziej dostaje po d*pie ale akurat osłona przegubu idzie (pęka) ze starości nie z katowania

Opublikowano

Rozumiem ale :

1. Szkoda mi auta

2. Szkoda mi auta

3. szkoda mi auta

Napęd najbardziej dostaje po pupie ale akurat osłona przegubu idzie (pęka) ze starości nie z katowania

Chodziło mi o to że Q mniej dostaje po d*pie przy startach niz Ośka ... a przynajmniej tak mi sie wydaje ... :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Jakie napinki no ja Cie pierdziele

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Q dostaje przy starcie bardziej w dupe niż ośka

Ps. dajcie znać kiedy będziecie się ciąć - wsadzę leonowi kartofla w wydech

Opublikowano

Ja tez chce wiedziec z Mironem was Popilotujemy :naughty:

Opublikowano

:hi: Jakie napinki no ja Cie pierdziele

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Skądże znomu :gwizdanie: my tylko tak nabijamy posty, wystarczy podpuścić Maria i widzisz, zaś parę stron do przodu :naughty:

Opublikowano

ja co najwyżej mogę ciąć ale w pręta :tongue4:

Opublikowano

Ale z przykroscia musze stwierdzic ze Mario powinien objechac serie 1.8T ;( wiec chipujcie :kox:

Opublikowano

Na pewno sprzęgło jakie by one nie było ma więcej momentu do przeniesienia niż ośka

Opublikowano

A jeszcze 119 stron i będą te dupeczki co Mirek obiecał. Już od miesiąca trzymam :naughty: aby nic się nie zmarnowało i abym mógł poszaleć całą noc :kox:

Opublikowano

Na pewno sprzęgło jakie by one nie było ma więcej momentu do przeniesienia niż ośka

dokladnie w tym temacie moze sie Pucek wypowiedziec :decayed:

Opublikowano

ja co najwyżej mogę ciąć ale w pręta :tongue4:

A szkoda bo liczyłem na Ciebie ... :naughty: :naughty: :naughty: jakby bylo jakies 1,8 T po sofcie ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A jeszcze 119 stron i będą te dupeczki co Mirek obiecał. Już od miesiąca trzymam :naughty: aby nic się nie zmarnowało i abym mógł poszaleć całą noc :kox:

jak będzie 4999 to zamykam wątek :decayed:

Opublikowano

I teraz wszystkim powiedziałeś prawde dlaczego tak lecimy z spamem :evil: :evil: :evil: :evil: a co do tych startów to ciekawy temat sie wywiazał bo na chłopski rozum to własnie oska powinna bardziej cierpieć ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.