Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech dzwoni, ja od zawsze jestem na TAK :decayed: :decayed: :decayed:

Ale bym się skuuuuuuuuuuuurwił, teraz jest śnieg to wpadło by parę nowych motywów :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Łajzy, od pewnego czasu mam weekendy wolne, można by było się gdzieś sk***ić... Szymocice??? :naughty:

Organizował niczego nie będę, pomogę, rozkręcę imprezę, napier..olę Was wszystkich i będzie grubo, tyle z mojej strony :decayed:

aaaaaaaaaaa bukowina już blisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

a twoja ci pozwoli? :decayed::polew: :polew:

ja yhym ty rozkrecisz :polew: :polew: :tongue4: :tongue4:

:wink4::decayed:

To sie odezwał ten niezdominowany przez swoja kobiete .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: dobra zbieram się do wyrka
Opublikowano
  • Autor

Możecie zarezerwować domki na za tydzień piątek i zrobić imprezę typu "Pożegnanie Mirona" bo po tym wekendzie następnym szybko mnie nie zobaczycie :(

Opublikowano

Ale bym się skuuuuuuuuuuuurwił, teraz jest śnieg to wpadło by parę nowych motywów :kox:

Basen ... bez wody... zamiast niej śnieg ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

To sie odezwał ten niezdominowany przez swoja kobiete .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

lubie byc krotko trzymany :decayed: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 23:15_________________________________________________

Basen ... bez wody... zamiast niej śnieg ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

:kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Możecie zarezerwować domki na za tydzień piątek i zrobić imprezę typu "Pożegnanie Mirona" bo po tym wekendzie następnym szybko mnie nie zobaczycie :(

No nareszcie :dance: :dance: :dance:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 23:16_________________________________________________Miron, rezerwuj :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

moze wykurwimy na jakiegos densflora w ten weekend? :kox::naughty:

Opublikowano

Kozak bo ma blisko :gwizdanie:

Opublikowano

Kozak bo ma blisko :gwizdanie:

ta moze i blisko ale ile kombinacji bede musial zrobic zeby mnie moja puscila :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ja mogę jechać, ale co, tak na sucho? nie da się :decayed:

A kierowcy jeszcze nie mam :disgust:

Opublikowano

Jak Ci Ewelina pozwoli to wyjdziesz z mieszkania :wink4:

mam swobodne wyjscia na zakupy ale nie dluzej niz 30min :decayed: :decayed:

prawie jak u mnie :gwizdanie:

ja dodatkowo co 5 minut muszę dzwonić i potwierdzać na ile się zmieniło moje położenie

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

powiem tak............za tydzień ma już takiego mrozu nie być...................a kiełbaskę z grila bym skonsumował

Opublikowano

powiem tak............za tydzień ma już takiego mrozu nie być...................a kiełbaskę z grila bym skonsumował

Ja nie żartowałem :naughty:

Opublikowano

ja dodatkowo co 5 minut muszę dzwonić i potwierdzać na ile się zmieniło moje położenie

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

ja niemusze, moja mi zakupila gps wiec automatycznie wie gdzie jestem :decayed:

Ja mogę jechać, ale co, tak na sucho? nie da się :decayed:

A kierowcy jeszcze nie mam :disgust:

na sucho to wiesz... zadnej laski bym niepoderwal :decayed::polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Namioty w dłoń i na chechło do Gregora ... jak wtedy... 3 dni biby ... :naughty: :naughty: :naughty:

:decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 23:24_________________________________________________

Ja nie żartowałem :naughty:

To zakładac osobny temat, lista, drobna zaliczka za noc od tych jadących i pewnie 1 max 2 domkii wystarczą ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 23:25_________________________________________________I nastała dziwna Cisza ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ja niemusze, moja mi zakupila gps wiec automatycznie wie gdzie jestem :decayed:

:kox:

Opublikowano

chyba wynajecie takiego domku w gorach to niebylby jakims mega duzy koszt? :mysli:

Opublikowano

chyba wynajecie takiego domku w gorach to niebylby jakims mega duzy koszt? :mysli:

I coś blisko ... Ustroń Wisła ... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

w górach nie ma domku

a po drugie na cały wekend nie mogę się wyrwać a na piątkową impreze dlaczego nie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.