Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Gracia - nie wiem jakie tam macie układy w związku ale uważaj....

mi kiedyś Pucek powiedział "Miron fajnie że zmieniasz auta co dwa lata - ja na razie nie mam na to kasy - ale jedno mogę Ci obiecać - na pewno będę co 2 lata zmieniał d*py"

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no, do kamieniołomu to może nie, ale do kuchni tak, bo to ich miejsce :decayed:

Opublikowano

http://www.dailymotion.com/video/xigj8b_sexy-chocolate_music?from_fb_popup=1&code=AQD4JxQx8thNHmbfVS-JSkj6-d3NNld8eeeHDN27BPh1308MQ1VioNyNKsA1FQbE_wDXTS-TWoFQsx7TNNHgGrNBysLAqZPG2CwUd6eY3XdDZ2ykEBKlSlHq_jT1e7oIoM66lYA0cbX1Gp94B9QoBnySIlc764OZB_5K8l3dm3Tmw1RlE-efQpdU1iTnArtFV9A#_=_

Co kupiłes Ani na urodzinki ??? Chwal sie bo moja ma za 3 tygodnie ??? Zestaw patelni ??? :decayed:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

Pierwsze dobre wiadomości ... :naughty::naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=uBW6Cmj_-ZE&feature=share

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Nie no, do kamieniołomu to może nie, ale do kuchni tak, bo to ich miejsce :decayed:

My jedziemy z ekipa z Bielska ... jak tylko pogoda dopisze ... mam dosyc siedzenia w domu :decayed:

Opublikowano

Spokojnie do 2 lat nam jeszcze trochę brakuje, poza tym ja mam na niego sposób:whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

Jeżeli chodzi o prezent.... Lepiej nie mógł trafić i nie sa to patelnie:facepalm::facepalm:

Opublikowano

Dobra, bo się rozkręcacie, koniec tematu :decayed:

Opublikowano
Spokojnie do 2 lat nam jeszcze trochę brakuje, poza tym ja mam na niego sposób:whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

Jeżeli chodzi o prezent.... Lepiej nie mógł trafić i nie sa to patelnie:facepalm::facepalm:

No to pochwal sie co ?????

Ja mojej kupuje cos od jubilera ale to nie pierscionek żeby nie było ... :whistling::whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Dobra, bo się rozkręcacie, koniec tematu :decayed:

Nie wstydź się misiu miłości ... :decayed:

Opublikowano

Pucek a tak co zabierzesz swoją ksieżniczke w przyszłą niedziele do0 kamieniołomu ... nawet moja jedzie ... niech wiedzą gdzie ich miejsce ... :polew::polew::polew:

Mi to się wydaje ,że jak sie ożenisz to wszystkie kary odbębnisz na zmywaku albo mopie z uśmiechem na gębie :decayed:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ----------

Ja mojej kupuje cos od jubilera ale to nie pierscionek żeby nie było ... :whistling::whistling::whistling:

:shock3: szlifierkę :doh:

Opublikowano

Pucek a tak co zabierzesz swoją ksieżniczke w przyszłą niedziele do0 kamieniołomu ... nawet moja jedzie ... niech wiedzą gdzie ich miejsce ... :polew::polew::polew:

Mi to się wydaje ,że jak sie ożenisz to wszystkie kary odbębnisz na zmywaku albo mopie z uśmiechem na gębie :decayed:

Oj tam oj tam ... akurat w sprzataniu to moja przetestowana i to ja jestem ten gorszy ... ona zawsze ma porzadek a u mnie zawsze tak samo ...:decayed:

Opublikowano

Mario, też odwiedziłem jubilera, no i nie był to pierścionek :grin:

Coś co zawsze chciała sobie kupić :wink:

Opublikowano
  • Autor

Oj tam oj tam ... akurat w sprzataniu to moja przetestowana i to ja jestem ten gorszy ... ona zawsze ma porzadek a u mnie zawsze tak samo ...:decayed:

potwierdzam - u niego w pokoju to jeszcze tylko brakuje nasrać i rowerem pojeździć

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano

potwierdzam - u niego w pokoju to jeszcze tylko brakuje nasrać i rowerem pojeździć

:grin::grin::grin:

Czyli konkret :naughty:

Ja też nie mogę narzekać, Anna mi dba o czystość, a jak nie Ona, to Mama :naughty: Żeby nie było, ja sam też sprzątam :grin:

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

Tak, teraz w sobotę z okazji moich urodzin, pierwszy raz od kiedy do Ciebie jeżdżę :grin:

Opublikowano
Tak, teraz w sobotę z okazji moich urodzin, pierwszy raz od kiedy do Ciebie jeżdżę :grin:

I nasz Pucek to nie taki kozak ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Ej ej ej...

Jak dla mnie, jest wystarczająco czysto... a że laski zawsze widzą jakiś kurz czy coś :decayed:

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś, to, że ja sprzątam albo mama nie oznacza, ze przed sprzątaniem "brakuje tam tylko nasrać i rowerem pojeździć":facepalm:

Opublikowano
Źle mnie zrozumiałeś, to, że ja sprzątam albo mama nie oznacza, ze przed sprzątaniem "brakuje tam tylko nasrać i rowerem pojeździć":facepalm:

Miron przesadza ... ale tekst dobry ... pewnie go słyszał w stolycy ... :decayed:

Opublikowano

No czy ja wiemczy przesadza, patrząc na Ciebie........

Opublikowano
No czy ja wiemczy przesadza, patrząc na Ciebie........

Teraz to przesadziłas :decayed::decayed::decayed: ... a na Leona lecisz ... :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.