A4 Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam I BMW Z4 poszła bokiem i się prawie złamała w poł na latarni ...
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam I BMW Z4 poszła bokiem i się prawie złamała w poł na latarni ... tak samo kilka lat temu zginął pod makro mojej koleżanki syn owinęli się na latarni jak jechali umyć opony po paleniu gum ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- P.S. miał dopiero 16 lat
addassko Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam I BMW Z4 poszła bokiem i się prawie złamała w poł na latarni ... tak samo kilka lat temu zginął pod makro mojej koleżanki syn owinęli się na latarni jak jechali umyć opony po paleniu gum ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- P.S. miał dopiero 16 lat masakra
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam I BMW Z4 poszła bokiem i się prawie złamała w poł na latarni ... tak samo kilka lat temu zginął pod makro mojej koleżanki syn owinęli się na latarni jak jechali umyć opony po paleniu gum ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- P.S. miał dopiero 16 lat masakra nooo pamiętam to tragedia dla tej mojej koleżanki jak cholera jedynaka miała
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tomek brak mi do Ciebie słów normalnie Ps. I dzięki za mini spocika
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam I BMW Z4 poszła bokiem i się prawie złamała w poł na latarni ... tak samo kilka lat temu zginął pod makro mojej koleżanki syn owinęli się na latarni jak jechali umyć opony po paleniu gum ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- P.S. miał dopiero 16 lat masakra nooo pamiętam to tragedia dla tej mojej koleżanki jak cholera jedynaka miała Każdego szkoda.
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam I BMW Z4 poszła bokiem i się prawie złamała w poł na latarni ... tak samo kilka lat temu zginął pod makro mojej koleżanki syn owinęli się na latarni jak jechali umyć opony po paleniu gum ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- P.S. miał dopiero 16 lat masakra nooo pamiętam to tragedia dla tej mojej koleżanki jak cholera jedynaka miała Każdego szkoda. zgadza się
tomaszstn Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tomek brak mi do Ciebie słów normalnie Ps. I dzięki za mini spocika He he, nie ma jak takie spontany, wysłałem Ci eska, wszystko załatwione na jutro
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tomek brak mi do Ciebie słów normalnie Ps. I dzięki za mini spocika He he, nie ma jak takie spontany, wysłałem Ci eska, wszystko załatwione na jutro Wiem właśnie do tego odnosi się pierwsza część mojego posta
tomaszstn Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Guru a powiedz mi czemu nie działają nasze odnośniki? Do naszego wątku, do mojego auta
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Bo się zmienił adres forum z vb na .pl
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zapodaj nowy link, bo adresy się pozmieniały
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Nie m odnośnika vb. Albo to sobie zmień albo poczekaj bo będzie przekierowanie wszystkich linków na nowy adres więc powinno samo zacząć działać
bossgl Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Spoty przy c.h. Arena są aktualne? Nie dawno kupiłem audi i z chęcią zobaczę Wasze fury:-) Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
tomaszstn Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Spoty przy c.h. Arena są aktualne? Nie dawno kupiłem audi i z chęcią zobaczę Wasze fury:-)Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Jasne że tak o 18.00
Rekomendowane odpowiedzi