Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I nie spinaj się już tak bo zachowujesz się jak byś połknął kij od szczotki :whistling: Więcej luzu w życiu bo stetryczejesz na starość :wink4:

No i co że był w Zabrzu :question: ja też kiedyś we Wrocławiu byłem i co? Walne posta "Szukam speca z okolic Zabrza. Byłem kiedyś we Wrocławiu"

Logika w tym jak po c**ju...

Gó*$o mnie to obchodzi ale sam się spinasz i sam wywołujesz tą bezsensowną 'kłótnię" a później piszesz żeby się kolega nie spinał, w tym logiki to ja po c**ju nie widzę :whistling:

:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

auta mu na myjni nie domyli po zeszłej zimie i się spina .....sam byś tak zrobił jak byś tak ufifranym śmigał :decayed:

Opublikowano
:hi: w dzien spota :wink:
Opublikowano

:hi: rankiem

---------- Post dopisany at 07:35 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ----------

Gó*$o mnie to obchodzi ale sam się spinasz i sam wywołujesz tą bezsensowną 'kłótnię" a później piszesz żeby się kolega nie spinał, w tym logiki to ja po c**ju nie widzę :whistling:

Kłótnię? Jaką kłótnię? Ks1adz my się kłóciliśmy? Jak tak to mi chyba coś umknęło :decayed: A ty nie pindol tylko na spota dziś przyjeżdżaj :tongue4::decayed:

---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ----------

auta mu na myjni nie domyli po zeszłej zimie i się spina .....sam byś tak zrobił jak byś tak ufifranym śmigał :decayed:

Zwróć uwagę na to, że mój jest "tylko" brudny a nie tak jak twój... :decayed::decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 07:35 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ----------

A ty nie pindol tylko na spota dziś przyjeżdżaj :tongue4::decayed:

---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ----------

Obadamy bo dzisiaj mam trochę roboty :kwasny:

:hi:

Opublikowano

A ty nie pindol tylko na spota dziś przyjeżdżaj :tongue4::decayed:

Obadamy bo dzisiaj mam trochę roboty :kwasny:

Robota nie zająć nie ucieknie :decayed:

Opublikowano

Zwróć uwagę na to, że mój jest "tylko" brudny a nie tak jak twój... :decayed::decayed:

ej se grabisz :naughty::whistling::decayed:

Opublikowano
:siema: po wakacjach :decayed:
Opublikowano
Witam Panowie!

Pilnie poszukuję speca z okolic Wrocławia, który ogarnie temat zmiany licznika w Audi A4 B6.

Byłem kiedyś u speca w Zabrzu, ale zgubiłem numer i kontakt.

Dzisiaj po wizycie w dwóch zakładach we Wrocku dałem sobie spokój.

Proszę o pomoc.

Dziękuję i pozdrawiam!

Siema:hi:

Ks1adz pewnie byłes u DADY.On ogarnia temat.Mam tylko tel do Niego bo zmienił lokalizację z ul. Krótkiej w Zabrzu na Roosvelta jak sie nie mylę.Tel. 0 604 595 688

Opublikowano
:hi: melduję swoją obecność dziś :decayed:
Opublikowano
Opublikowano

Gregor, dzięki za pobudkę :decayed: mnie niestety nie będzie - nocka, czyli wyjazd do roboty o 20:00 :kwasny:

Życie...

Opublikowano

Ja tez bede i hoooj :decayed:

Opublikowano

Nie raz się wybierałem na tego spota i jakoś nigdy nie potrafiłem dojechać :/ Dzisiaj zepne poślady, urwę się z roboty wcześniej i wpadnę :) Mam nadzieje, że tam was dzisiaj jakoś znajdę :)

Opublikowano

Ja tez powinienem zawitac dzis:decayed:

Opublikowano

No to kabab murowany ... a ja wyposzczony od mięsa po tunezji :decayed:

Opublikowano

Za kebabem jestem "ZA", będę po robocie to chętnie coś wszamam :)

Opublikowano

Ja w robocie :facepalm:

A biały sosik :slina:

Opublikowano
Ja w robocie :facepalm:

A biały sosik :slina:

biały z czerwonym :slina:

Opublikowano

Mięsożercy ... :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.