Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

morgen :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko :hi:

Ja nie wiem, w B5 wszyscy chca polift czyli jasne, zamiast dymionych ori :whistling:

Mnie tam sie podoba tylko ori :wink:

niech by ,który chciał inne to by go zjedli :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Siemanko :hi:
Ja nie wiem, w B5 wszyscy chca polift czyli jasne, zamiast dymionych ori :whistling:

Mnie tam sie podoba tylko ori :wink:

niech by ,który chciał inne to by go zjedli :decayed:

oj tam, oj tam...:decayed:

każdy ma swój gust, który musi zachować do siebie, albo się nie logować i nie pokazywać auta:facepalm::decayed:

Opublikowano
Co powiecie na takie lampki ??

http://s14.postimage.org/duhw9xse5/image.jpg

<br /><br />

a światło stopu juz zrobiles od strony kierowcy :facepalm:

Mi sie lampy nie widza ja bym zrobil cale czerwone mogly by byc ciekawe :decayed:

Opublikowano

<br /><br />

Mi sie lampy nie widza ja bym zrobil cale czerwone mogly by byc ciekawe :decayed:

Tak a w ogóle zrób sobie na różowo :polew:

Opublikowano

Odezwał się stylista :doh:

---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

Dzień dobry :hi::grin::grin::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
Odezwał się stylista :doh:

no co .....?????............

jak wystylizował brykę to wszyscy poznają .....:whistling::naughty:

nawet nowi jak na spota przyjeżdżają pierwszy raz :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ----------

oj będzie dym :whistling:

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ----------

Jak Wam się podoba coś takiego? :naughty:

Oferta - Audi S3 - ORGINALNA S3 QUATRO TEMPOMAT KUBEŁKOWE FOTELE RECARO SPORTOWE ZAWIESZENIE STAN BDB SPROWADZONY Z LUKSEMBURGA OPŁACONA

Opublikowano

:slina:

na dojazd do pracy i na spoty :kox:

ale z rodzinką:kwasny:

Opublikowano

Przecież ja już nie mam rodzinki :naughty:

tak dla mnie i mojej :decayed:

Opublikowano

no to bier się za oglądania i przejażdżki...... bo furmanka wydaje się być ciekawa :wink:

Opublikowano

<br /><br />

Tak a w ogóle zrób sobie na różowo :polew:

A ty zdrap tą tere z twoich ... :polew:

---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ----------

no to bier się za oglądania i przejażdżki...... bo furmanka wydaje się być ciekawa :wink:

Ja S3 szukałem przed leonem i to nie takich za 22 tyś a ponad 30 tyś i wszystko były albo trupy albo zajechane i ta też jest za ładna jak na cene... sprawdź ją na a3club.net ... :wink: tam już pewnie jest opisana i juz ją oglądali ... ja miałem wtedy nawet super sztuke tak jak ta za 34 tys w salonie audi ... i co sie okazało silnik juz miała drugi ... a też auto było piękne ...

Bardzo trudno kupic dobre S3 a za tą kase to raczej nierealne ..

---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ----------

Ja S3 szukałem przed leonem i to nie takich za 22 tyś a ponad 30 tyś i wszystko były albo trupy albo zajechane i ta też jest za ładna jak na cene... sprawdź ją na a3club.net ... :wink: tam już pewnie jest opisana i juz ją oglądali ... ja miałem wtedy nawet super sztuke tak jak ta za 34 tys w salonie audi ... i co sie okazało silnik juz miała drugi ... a też auto było piękne ...

Bardzo trudno kupic dobre S3 a za tą kase to raczej nierealne ..

Opublikowano

tylko że teraz te S3 zaczynają się już od 10 tysi :wink:

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

ale faktem jest że jeśli chodzi o zakup to pewnie nie będzie w czym wybierać :kwasny:

Opublikowano

Dobra ESA

Oferta - Audi S3 - AUDI S3 2001r POLIFTOWE !! 1.8 Turbo Quattro 210KM - przebieg 221680 tys. km - klimatronik - 4 poduszki powietrzne -

Sprawdzona i jest OK ale juz cena i przebieg inna

---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

ale faktem jest że jeśli chodzi o zakup to pewnie nie będzie w czym wybierać :kwasny:

Od 10 tysi ja ??? .... To powodzenia ...

Wstawiłem ten twój link już chlopakom z A3 clubu i zobaczymy :wink:

Opublikowano

Ciekawe co napiszą, ja i tak nie kupuję ale tak chciałem zobaczyć jaka Wasza opinia o samochodzie, nawet nie chodziło konkretnie o ten egzemplarz :wink:

Opublikowano

S3 jest super ... moc/napęd/waga ... tylko wiem jak jest trudno zleźc nie zajechana sztuke bo długo szukalem... i rok temu w cenie 34 tys były trupy.... i serio nie było nic ciekawego.

Opublikowano

pożyjemy zobaczymy :decayed:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: od kolekcjonera i fanatyka :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ----------

Pane za tą cenę to 1Z'ta w A4 dostaniesz golasa z przebiegiem pod 800k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.