tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje I Ty się jeszcze chwalisz mamy Ci współczuć czy jak?
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje I Ty się jeszcze chwalisz mamy Ci współczuć czy jak? niee...Tomku, on po prostu wykorzystał do końca i na całego weekend:kox:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje I Ty się jeszcze chwalisz mamy Ci współczuć czy jak? niee...Tomku, on po prostu wykorzystał do końca i na całego weekend:kox: Bardzo mi się podoba takie stwierdzenie :decayed: Potocznie mówi się na to alkoholizm
SebaMC Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje I Ty się jeszcze chwalisz mamy Ci współczuć czy jak? niee...Tomku, on po prostu wykorzystał do końca i na całego weekend:kox: Bardzo mi się podoba takie stwierdzenie :decayed: Potocznie mówi się na to alkoholizm Jakby to miało miejsce w tygodniu wtedy i owszem, w weekend to stwierdzenie się nie liczy
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no właśnie...to jest normalna kolej rzeczy w weekend:decayed:
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde w każdym wątku piszecie o wódzie Tu jest forum A4, porozmawiajcie o samochodach piertolę o autach nie gadam.......gadałem w piątek i jak skończyłem......ehhh.....szkoda słów......
MAJKI Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Majki - tylko nie mów Dorocie Club Hehe Panie asystentki z opena ?? Blondyne pamietam z Hemingwaya a tej drugiej nie bardzo ale bardziej mi sie podoba tylko ciiiii nie mów Ewie hehehe
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 A ja CAŁY WEEKEND na trzeźwo! jestem z siebie dumny Współczujemy ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- I Ty się jeszcze chwalisz mamy Ci współczuć czy jak? No właśnie sam już nie wiem ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- Jakby to miało miejsce w tygodniu wtedy i owszem, w weekend to stwierdzenie się nie liczy no właśnie...to jest normalna kolej rzeczy w weekend:decayed: Czyli jeszcze nie jest ze mną tak źle ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- Majki - tylko nie mów Dorocie Club Hehe Panie asystentki z opena ?? Blondyne pamietam z Hemingwaya a tej drugiej nie bardzo ale bardziej mi sie podoba tylko ciiiii nie mów Ewie hehehe Jeden "tylko nie mów nic Dorocie", drugi "tylko nie mów nic Ewie"... dobrze że nikt oprócz was tego nie czyta
A4-Tomek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Mota patrzajta :decayed: https://picasaweb.google.com/117904378324599727430/BukowinaTatrzanska2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJWW_KS82u7P3wE&feat=directlink
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Grześ ale to wygląda podejrzanie szczególnie ten uśmiech :polew::polew::polew:
egon47 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Grześ ale to wygląda podejrzanie szczególnie ten uśmiech https://lh4.googleusercontent.com/-BJjIdoLPlpk/UVCTRe-WWgI/AAAAAAAABEM/9cZsEwuXrYc/s512/IMG_1000.jpg :polew::polew::polew: ha taki szczery usmiech jak by Poziek mu dupake obiecał
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Grześ ale to wygląda podejrzanie szczególnie ten uśmiech https://lh4.googleusercontent.com/-BJjIdoLPlpk/UVCTRe-WWgI/AAAAAAAABEM/9cZsEwuXrYc/s512/IMG_1000.jpg :polew::polew::polew: curva...:polew:
Rekomendowane odpowiedzi