Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hehehe śmieszne

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

właśnie ciołku zawias a nie koła pokazuję

Wiem przeciez :polew: nie no moze byc ale przód mógl by troche nizej siadnac :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hehehe śmieszne

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

właśnie ciołku zawias a nie koła pokazuję

:polew::polew:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

lubie-to.jpg:decayed:

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
szukaj, czasami trafi się nowy za 1200zł :wink:

Ja kupiłem amory supersporta gwintowane, nowe za jakieś 600 zeta, trza tylko poszukać i poczekać :wink:

lubie-to.jpg:decayed:

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

haha, jajcarze :decayed:

Opublikowano

one wyglądają jakby jeździł non-stop po krawężnikach:grin::wink: ori one na pewno nie są, więc albo italy albo china. Ciekawe czy chociaż proste??

No więc...malowanie ze 250 zł, uzupełnianie ubytków ze 100, prostowanie 40-100zł szt...więc...?? Ja bym nie brał...no chyba, że za darmo albo za 4ropaka:wink:

Opublikowano

one wyglądają jakby jeździł non-stop po krawężnikach:grin::wink: ori one na pewno nie są, więc albo italy albo china. Ciekawe czy chociaż proste??

No więc...malowanie ze 250 zł, uzupełnianie ubytków ze 100, prostowanie 40-100zł szt...więc...?? Ja bym nie brał...no chyba, że za darmo albo za 4ropaka:wink:

nie wiadomo czy są krzywe, jak dorwiesz to za jakieś 3 stówki to się pyla, przetłaczanie rantu plus malowanie to jakieś 400 zł minimum, podeślij foto do jakiegoś warsztatu i mniej więcej powinni Ci wycenić ile taki zabieg będzie kosztował, no i ja bym to wrzucił na wyważarkę czy wogóle warto w to wkładać kasę

Opublikowano

seboo...ja nie mówiłem że są krzywe...tylko zapytałem...: ''czy chociaż są proste'' i podałem ceny jakie są za prostowanie alumki:wink:

Ja bym nie brał, ale to jest tylko moje zdanie...tym bardziej, że nie są to ori i w takim stanie.

Opublikowano

moim zdaniem gra nie warta zachodu :wink: - jeśli chodzi o felgi

Szukaj sobie jakiś fajnych 16"

Opublikowano
moim zdaniem gra nie warta zachodu :wink: - jeśli chodzi o felgi

Szukaj sobie jakiś fajnych 16"

Wzór zayebisty........z plasteliny nie będą....17" luzik...

Opublikowano

:hi:Dobry

Opublikowano

Po robocie ... :hi: No i stało się ... Wracając z pracy wlatując na A4 dojechała mnie Insignia CDTi 4x4 ... i się zaczeło... pedzel do końca na kazdym biegu od praktycznie 4-0 km/h do 230 ... i stało się... a mianowicie zerwało mi z dachu antene z CB radia ... i to ori president.... za nie małą kase która miała indeks predkości do 220km/h ... warto dodać że praktycznie pogoda bez wiatru ... wracam do poprzedniej starej sprawdzonej Sirio ML 145 z dużo większym magnesem i niby tym samym indeksem predkości ... naszczęście obyło się bez rys i jakiś szkód ale niech to będzie przestroga dla innych ... a moja antena to President Missouri ... dziś przepraszam starą sirio która pomimo swojej sporej długosci nigdy sie nie oderwała ... :kox: a co do Insigni to zjechała przy ok 215 i ledwo ledwo wysunołem się o długość auta do przodu ... :kox:...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi::hi:

a skad wiecie ze to nie ori?? Jak to rozpoznać??

Tak na szybko licząc to +-400-500 za fele + 600-700 regeneracja + 1400 opony

Opublikowano

I powiadasz ,że wiatru nie było....? :decayed:....głowę wystawiałeś za okno ,że opisujesz nam warunki atmosferyczne panujące na zewnątrz sanochodu ?:polew:

---------- Post dopisany at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany at 07:08 ----------

:hi::hi:

a skad wiecie ze to nie ori?? Jak to rozpoznać??

Tak na szybko licząc to +-400-500 za fele + 600-700 regeneracja + 1400 opony

Sprawdź jakie powinna mieć ta felga et i szerokość w orginale....później poproś sprzedającego o te dane...najlepiej fotę z wnętrza felgi :wink:

Opublikowano
I powiadasz ,że wiatru nie było....? :decayed:....głowę wystawiałeś za okno ,że opisujesz nam warunki atmosferyczne panujące na zewnątrz sanochodu ?:polew:

Nie ale nim wsiadłem za kółko to czułem czy wieje czy nie ... :facepalm: Ja nie jestem tak nie czuły jak Ty ... :tongue4: Ty nawet moich hamulców nie czułeś ... :grin::grin::grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.