Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słodkich snów ... :D

Wysłane z telewizora Note2

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czekam na głosy i komentarze :wink:

Ja tylko powiem że niewiem jak grają radia wymienione na liście ale jak by było pytanie które najlepiej wygląda w A4 to powiedział bym tylko oryginalne , może niegrają tak super bajecznie ale się rewelacyjnie komponują z całością wnętrza. Strasznie niepodobają mi się boczne zaślepki kiedy jest nioryginalne radio. Ja mam Chorusa.

Ja też kupiłem sobie Concerta II , bo pięknie się komponuje z resztą i gra całkiem ladnie.

Natomiast do radyjek z listy to stawiam na Alpine :mrgreen:

:blink: co Ty curva wkleił...chyba kanały ci się yebły w tym Twoim telewizorze:grin:
Opublikowano

Panowie pijemy w tacierzyńskim ... Baśka urodziła ... :D

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

Czekam na głosy i komentarze :wink:

Ja tylko powiem że niewiem jak grają radia wymienione na liście ale jak by było pytanie które najlepiej wygląda w A4 to powiedział bym tylko oryginalne , może niegrają tak super bajecznie ale się rewelacyjnie komponują z całością wnętrza. Strasznie niepodobają mi się boczne zaślepki kiedy jest nioryginalne radio. Ja mam Chorusa.

Ja też kupiłem sobie Concerta II , bo pięknie się komponuje z resztą i gra całkiem ladnie.

Natomiast do radyjek z listy to stawiam na Alpine :mrgreen:

:blink: co Ty curva wkleił...chyba kanały ci się yebły w tym Twoim telewizorze:grin:

Błędy w tapatalku ... czasem sie przytrafią ... mam wersje legal pro ale wymaga poprawek jeszcze... druga sprawa siedze na forum i zasysam film 3.5 Gb w 720p i to tez delikatnie obciąża procesor w moim smart tv ... :D

Opublikowano
No ale dalej nie rozumiem co miał bym tam przełożyć chyba tylko radio.

Horny, nie załamuj mnie .. :facepalm::decayed:

chodziło mi o to, że kupujesz bude w quattro i przekładasz wsio ze swojego i masz to samo tylko w quattro :decayed:

oczywiście tylko podrzuciłem Ci pomysł, nie piszę cobyś tak zrobił :wink:

Opublikowano

chodziło mi o to, że kupujesz bude w quattro i przekładasz wsio ze swojego i masz to samo tylko w quattro :decayed:

jak by było 1.8t to jest sens a dla ADR-a to bez sensu

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

wgl. by nie jechał :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

za to ja z chęcią bym przyjął taką budę :banan:

Opublikowano

:hi:

Wysłane z S Advance

Opublikowano

jak by było 1.8t to jest sens a dla ADR-a to bez sensu

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

wgl. by nie jechał :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

za to ja z chęcią bym przyjął taką budę :banan:

Licznika nie przełoże bo trzeba by zmienić miskę i ciągnąć czujniki :facepalm:

Reszta gratów jest identyczna jak moje. No może jeszcze tylen światła mam po pierwszym lifcie. Reszta jest dokładnie taka sama. No i silnik i napędy zapewne do remontu

---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ----------

:hi::hi:

Opublikowano
Opublikowano

Elo :)

Opublikowano

Hammer masz może jeszcze tą chłodnice spalin bo bym ją jednak przytulił jak oczywiście cena się nie zmieniła i jest sprawna :decayed: na razie nie będę tego zaślepiał dopóki hula egr

Opublikowano

Diman daj znac jak auto odbierzesz ;)

Opublikowano

wysłane z one v :)

Opublikowano
Diman daj znac jak auto odbierzesz ;)

Już odebrałem ale lepszym słowem byłoby zabrałem nic więcej niż w czwartek menda nie zrobiła wczoraj miarka się przebrała :facepalm: po długich poszukiwaniach oddałem to do inego lakiernika ma poprawić wszystko do końca pomalować co potrzeba i w piątek do odbioru :wink:

Opublikowano

Egon jak tam Twoje wozidło??

Opublikowano

Lakiernicy to szuje.....idziesz ,prosisz , płacisz, to jeszcze spier..li Ci robotę....ehhh.

Opublikowano
Lakiernicy to szuje.....idziesz ,prosisz , płacisz, to jeszcze spier..li Ci robotę....ehhh.

Potwierdzam. Nawet w niemcowni spierdzielili mi prawy bok :doh::doh:

Arturku słyszałem że zamówiłeś kuchnię dla żony w Twoim ulubionym smerfowym kolorze. :polew::polew::polew:

Wczoraj na lakiernie wjechała kuchnia do malowania w identycznym kolorze jak Twoje auto. Następnym razem cyknę jakieś foto ;)

Opublikowano

:decayed:....ja nie...ale może Kacha mi jaki prezent na Mikołaja szykuje :grin:

Opublikowano
Lakiernicy to szuje.....idziesz ,prosisz , płacisz, to chciał oe spier..li Ci robotę....ehhh.

Wlaśne najlepsze jest to ze nic tam nie jest spepszone tylko to jet leń i nie chciało mu sie robić bo u mnie trzeba tylko pomalowac dwa zderzaki i wypolerowac furę i po sprawie kasa by byla a tak nici z kasy inny dostanie za poprawki

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.