Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Elo! Wybiera się ktoś na Rude do Rybnika? W taką pogode grzech w domu siedziec... więc dajcie cynka jak ktoś będzie ja w pracy kwitne do 22
A4-Tomek Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Panowie bez zbędnej szydery... poleci ktoś jakieś fajne żarówki H7 żeby świeciły coś lepiej niż zwykłe zółtki ... mogą mieć bardziej białe światło lub lekko niebieskie ale mają świecić i nie wypalać kloszy ...Mysle o tych ... nowość od Philipsa... NOWOŚĆ! Philips Color Vision H7 +60% Mix W-wa FV (4305387028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ponad 3 lata jeździłem na Osram Nightbreaker Plus i byłem mega zadowolony z barwy i ilości światła. Teraz mam nowszą generację czyli Nightbreaker Unlimited i świecą trochę lepiej niż Plusy. Cena też przystępna.
A4-Tomek Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 przystępna ...to ile ?? 65zł za komplet Lucart na Pszczyńskiej po tyle ma
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zdrówko żeby samemu pić ja dopiero z pracy wróciłem...także psyt ...małe i nyny ...bo z rańca znowu wysłane z htc
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 My sie kładziemy spać ,a Ty standardowo inaczej... wysłane z htc
Polko_V Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 bo ja nocny marek jestem... bynajmniej wieczorem czasem mi się uda troszku czasu wyczarować ...jutro zaś nomotonia...kucie i wyburzanie tym razem w SRB:facepalm: ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- w nocy pracuję 550m pod ziemią, potem śpię do 13 i po spaniu powrót do rzeczywiśtości... i tak już prawie rok:bag:
Rekomendowane odpowiedzi