Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mu tak w dupe nie wchodźcie, bo lepszego kredytu i tak wam nie udzieli :decayed:

Nikt w dupe nie wchodzi po prostu rotory były słabe ... i mówie to ja ... kierownik starego Nissana ... :)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Ale to było wiadome od samego początku, a też jeden z drugim chwalił :decayed:

Ja nigdy nie byłem za rotorami.

Teraz możecie razem śmigać ... :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron powoli się wkręca, pamiętam jak jeszcze nie dawno wadził się ze mną i Puckiem że szerokie felgi to zło i 8.5j to jest najlepsza szerokość do audi a teraz 10j to już za wąskie dla niego :decayed:

Opublikowano

Teraz jeszcze tylko heble większe bo w tych felgach by sie przydało wypełnić... i nic więcej nie trza.

Opublikowano
  • Autor

jeszcze kilka foto które jakoś tam wyszły - teraz przydał by się ktoś ze sprzętem i umiejętnościami do jakiejś profi sesji

DSCN1913.jpg

DSCN1917.jpg

DSCN1920.jpg

DSCN1921.jpg

DSCN1927.jpg

Miron powoli się wkręca, pamiętam jak jeszcze nie dawno wadził się ze mną i Puckiem że szerokie felgi to zło i 8.5j to jest najlepsza szerokość do audi a teraz 10j to już za wąskie dla niego :decayed:

Ty mnie nie dżaźnij - nigdy nie mówiłem że 8,5 to najlepsze bo w większości śmigałem na 9' - to czego ja Hemar nie lubię to tego mega naciągu - czyli rant potem długo długo nic a potem dopiero opona - ale chyba Was rozumiem - przy A4 to jedyne wyjście żeby jakiś efekt osiągnąć - przy normalnym ułożeniu opony felga w A4 była by płaska jak patelnia

Opublikowano

Pamiętam jak z Puckiem gadaliśmy że 10,5J na tyle zrobi robotę a Ty się bałeś że bez naciągu nie wejdzie. Nikt Cię nie namawia do naciągu, w takim aucie wystarczy że opona jest równo z felgą.

Opublikowano
  • Autor

Hamer jestem w szoku że ta opona tak przykrywa felgę mimo jej szerokości - już dzisiaj na ten temat z Puckiem rozmawiałem - co producent opon to inna historia

W rotorach miałem 9' i oponę 265 i musze powiedzieć że rant ochronny już nie bardzo spełniał swoją rolę bo opona lekko była naciągnięta

Więc myślę jak dodam jeszcze 1 cal szerokości (26mm) to topiero będzie naciąg i dla jego zmniejszenia kupiłem nowy kpl. opon o szer. 275 żeby przynajmniej ten 1 cm nadrobić w stosunku do poprzednich

Dzisiaj mi to poskładali do kupy i szok - opona 265 na 9' (continental) jest dużo bardziej naciągnięta niż 275 na 10' (bridgstone)

Ta tak mocno chroni rant i jest jej z takim zapasem że 10,5 cala to żaden problem dla tej opony i o żadnym naciągu nie ma mowy

Masakra ile trzeba tego na swoim przykładzie przerobić żeby mieć jakieś zdanie a i tak człowiek jak widać mało wie

Opublikowano

Temat opon jest mi dobrze znany, co producent to inaczej to wygląda. Trzeba sporo fot oglądać szukać w sieci żeby dobrze wybrać. To bardzo fajnie że jesteś zadowolony z nowego setupu :wink:

Opublikowano
  • Autor

do idealnego setupu brakuje zaiwas - 10mm , ET25 i zacisków z RS5 :decayed:

ale na szczęscie mieszkam w Knurowie a tu to wystarczy :grin:

Opublikowano

Czyli plan na dalsze mody już jest :naughty:

Opublikowano

:hi:

Wysłane z taboreta...

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Gwint Panie, jak dasz niżej o te 10mm to automatycznie koła wyjdą na boki i będzie idealnie :wink: A hebel na przód wrzuć taki jak ja mam :decayed:

5u7aqaqu.jpg

Opublikowano

Ładne te spowalniacze :naughty:

Opublikowano

Opublikowano

Miron, cieszę się że w końcu zakończyłeś historię z rotorami, wyszło Ci to na dobre :grin::wink:

Jest fajnie, daj się namówić i chociaż lekko obniż auto, potem wymień hebel na RSowy i możesz zmienić furacza bo już nie będzie co robić :)

Opublikowano

Pucek, po wygnaniu już jesteś? :naughty::grin::grin::grin:

Będziesz w końcu na spoty jeździć ( będziecie )

bo widzisz, parę osób ubyło i śląskie kuleją :facepalm:

:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.