Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hyhy :)

Pucek ...przekonujesz nas ,czy siebie ? ....szukasz z pewnymi wytycznymi chyba....czy na pałę ? :D

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

.... Audi bez Q i w 2,0 tdi i automat ..........

znamy już jednego amatora takich konfiguracji :D

mimo twoich życiowych doświadczeń ja oglądam tylko automaty

moje następne auto musi być w automacie , może nie mieć Q ale musi być automat

Opublikowano

Faktycznie w B8 są 2 wersje silnikowe 3.0 TDI bez Q, dziwna polityka

Opublikowano

Pajda ostre wyznanie ... Fakt faktem są stereotypy że automat jest równy awarii i mega koszty napraw a czasy się zmieniają i technologia też ... Ostatnio myśle nad motorem 2.0 tfsi np. W B7 ... Różne opinie ma ten motor i czy bać się takiego z przebiegiem ok 180 tyś ? To ciężko wyczuć...

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

.... Audi bez Q i w 2,0 tdi i automat ..........

znamy już jednego amatora takich konfiguracji :D

mimo twoich życiowych doświadczeń ja oglądam tylko automaty

moje następne auto musi być w automacie , może nie mieć Q ale musi być automat

Też ostatnio zacząłem myśleć o automacie, ale jak pomyślę o Arturze i autach starszych to mi się odechciało :decayed:

Pajda ostre wyznanie ... Fakt faktem są stereotypy że automat jest równy awarii i mega koszty napraw a czasy się zmieniają i technologia też ... Ostatnio myśle nad motorem 2.0 tfsi np. W B7 ... Różne opinie ma ten motor i czy bać się takiego z przebiegiem ok 180 tyś ?

Akurat 2.0 tfsi w B7 to jeszcze jest porażka

Opublikowano

ja myślę że im nowsze auto tym ciężej bedzie o Q , teraz możesz nowe 3.0 TDI w ośce dostać co przy B7 było chyba prawie nie możliwe??

Nie zgodzę się, po prostu mało kto bierze Q w takich silnikach jak 1.8tfsi czy też 2.0 tdi, a 3.0 tdi bez Q? porażka, na szczęście w B7 tego nie było, popatrzcie ile Polaków kupując nowe auto bierze napęd na 4 koła, fanatycy albo ludzie którzy mieszkają gdzieś w górach.

wejdź sobie na stronę audi w konfigurator i zobacz że możesz 3.0 TDI w B8 mieć tylko z przednim napędem

poza tym za Q trzeba dołożyć + 13 tyś do auta

Opublikowano

2.0 i na początku w b8 szło jeszcze felerne ;) ...do 2011 jak pamiętam

Opublikowano

Pucek ...przekonujesz nas ,czy siebie ? ....szukasz z pewnymi wytycznymi chyba....czy na pałę ? :D

Ja niczego nie szukam, na tą chwilę mam inne priorytety niż zmiana mojego auta, najpierw trzeba oddać dom do użytku, potem wymienić 22 letnią corsę na coś nowszego a potem wybrać zmianę auta lub moto, nie ukrywam że tej zimy ten napęd wykorzystałem może 2 razy, a tak? jeżdżę zgodnie z przepisami więc mając ośkę nic się nie zmieni, no chyba że zima będzie taka jak być powinna.

Opublikowano

W audi się dopłaca za wszystko przy nówce dlatego też mało kto z nas przeciętnych Kowalskich pójjdzie do salonu Audi ... My byliśmy tylko w Oplu Skodzie i Renault .. .do Audi czy Vw nie było po co z taką kasą... I mało kto by dopłacił tyle za Q śmigając po mieście...

P.s

Czyli jak 2.0 tfsi też odpada w b7 to chyba nie ma dobrego audi ... Oprócz B6 sedan 1.8t bex... [emoji12]

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Masz racje ale ja bym tego nie kupił mając tą kase ... ale co ja tam wiem ... za taką kase kupiłem Opla :grin: :grin: :grin: :grin: ale Audi bez Q i w 2,0 tdi i automat to sorry .. nawet 2 latek mnie nie przekonuje...

P.S. Fajnie tam sląskie ida do przodu z tym badaniem rynku i dzieleniem się linkami ... :decayed: przynajmniej jest co czytać a nie tylko bry i bry

odpier**l się :decayed:

Opublikowano

Masz racje ale ja bym tego nie kupił mając tą kase ... ale co ja tam wiem ... za taką kase kupiłem Opla :grin: :grin: :grin: :grin: ale Audi bez Q i w 2,0 tdi i automat to sorry .. nawet 2 latek mnie nie przekonuje...

P.S. Fajnie tam sląskie ida do przodu z tym badaniem rynku i dzieleniem się linkami ... :decayed: przynajmniej jest co czytać a nie tylko bry i bry

odpier**l się :decayed:

Haha no sorry ale taka prawda ... Biorąc pod uwage cenę tej sztuki ... Twoje moge odkupić za 20 tyś hahahah [emoji12] także daje ci sporo bo nawet Puckowi za 3.0 i z Q dawałem też 20 tysi więc się szybko zastanów... Bo się rozmyśle
Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, 60k trzeba mieć :)

A i tak golas :grin:

Dziwię Ci się że nie szukasz czegoś tego typu, pasuje to do Twojego pyska :decayed:

Opublikowano

ej....dajcie spokój...to jest forum motoryzacyjne czy jak ?? normalnie o pogodzie i kapelonach się tu rozmawia :D

Opublikowano

Za 60 k chyba bym szukał coś w S3...

Opublikowano

Mario, a do czego Ci jest potrzebne nowe auto? opel jak rodzinne a nissan jak wół roboczy, sprzedajesz nismo i chciałeś w zamian B6 3.0?

ej....dajcie spokój...to jest forum motoryzacyjne czy jak ?? normalnie o pogodzie i kapelonach się tu rozmawia :D

Przynajmniej coś się dzieje.

Opublikowano

Pucek ja szukam byle czego byle tanie do 20 tysi oryginalne i musi pysk się śmiać na sam widok ...i być w miare normalne w utrzymaniu ... I jak cabrio to sztywny dach bo stoje pod blokiem

Opublikowano

Za 60 k chyba bym szukał coś w S3...

Ty tak, a ja nie, S3 było by fajne, ale mało do tego zapakujesz.

Pucek ja szukam byle czego byle tanie do 20 tysi oryginalne i musi pysk się śmiać na sam widok ...i być w miare normalne w utrzymaniu ... I jak cabrio to sztywny dach bo stoje pod blokiem

Ale to zamiast nismo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.