Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za bardzo nie widzę powodu, dlaczego auto po 5latach miało się nagle zepsuć jak ktoś robiłby 10kkm rocznie. Chyba że uważasz że dla wymiany opon i klocków lepiej kupić nowe auto :decayed:

Nie zapomnij że teraz auta projektują księgowi.

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najpewniej chyba coś z forum

Naciapane z Z2

Różnie to bywa...

No niby tak ale zawsze to lepiej oczywiście od kogoś znanego z forum co nie kupił auta rok temu itd. Wtedy warto jechać nawet na drugi koniec polski. Fakt faktem trza wtedy zapłacić więcej ale wiadomo co i jak a na pewno wiadomo więcej niż komis handlarz itd itp

Naciapane z Z2

Za bardzo nie widzę powodu, dlaczego auto po 5latach miało się nagle zepsuć jak ktoś robiłby 10kkm rocznie. Chyba że uważasz że dla wymiany opon i klocków lepiej kupić nowe auto :decayed:

Nie zapomnij że teraz auta projektują księgowi.
Dokładnie tak... Taki przykład Astra 4 od mojej to 1.4 turbo 140 kuca i co... Mieliśmy od szwagra Astre 5 czyli noqy model też 140 koni ale już 1.2 turbo... Kaj tu jakaś żywotność..... To sie ma zdupić i koniec... I tak jest z wszystkim

Naciapane z Z2

Opublikowano

Naciapane z Z2

Różnie to bywa...

No niby tak ale zawsze to lepiej oczywiście od kogoś znanego z forum co nie kupił auta rok temu itd. Wtedy warto jechać nawet na drugi koniec polski. Fakt faktem trza wtedy zapłacić więcej ale wiadomo co i jak a na pewno wiadomo więcej niż komis handlarz itd itp

Naciapane z Z2

No tak bo to auto mogły widzieć inne osoby z klubu i coś tam wiedzieć i móc się wypowiedzieć, czy auto faktycznie jest w porządku czy może okazuje sie że skarbonka bez dna

Opublikowano

Naciapane z Z2

Różnie to bywa...

Naciapane z Z2

No tak bo to auto mogły widzieć inne osoby z klubu i coś tam wiedzieć i móc się wypowiedzieć, czy auto faktycznie jest w porządku czy może okazuje sie że skarbonka bez dna

Ja mam nissana jakiego mam ale stara generacja na nowym gazie i śmigam po taniemu i na razie bez wkładu bo przebieg po wujku 140 tyś km pewny auto nie bite 1.5 90 kuca... Auto jeszcze pojeździ lata i nie zmienie chyba że trafi sie coś taniego fajnego z forum lub uzbieram na coś ala focus ST bo nie ma sensu kombinować póki co... Nissan wozi dupe do roboty 23 km a wiadomo Astra jest autem na wypady weekendy itd.... Nissan tylko do roboty

Teraz z 1.5 wyciągają ok 160kuca haha tylko po 100 tyś kapa motoru

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

No co poradzisz. Downsiezing zabija motoryzację. Co z tego że masz nowe auto które może się zepsuć o wiele szybciej niż nawet gwarancja przewiduje

Opublikowano

Dlatego jakoś nie wierze w te nowe tsi tfsi i inne 1.0 lub 1.2 na dwóch turbinach....

Naciapane z Z2

Opublikowano

Nowe auta są dobre dla kogoś przy kasie. Kupić nowe, pojeździć i puścić dalej zanim się rozkraczy silnik. Potem następne itd.

Opublikowano

Naciapane z Z2

Różnie to bywa...

Ja już widziałem na żywo forumowe perełki które na foto były idealne a na żywo pozostawało dużo do życzenia. Cena pewnie też podkręcona, bo to przecież od forumowicza wóz a nie handlarza... pewny... :facepalm:

Opublikowano

No ale to zawsze mniejszy procent takich aut niż handlarzowych i chyba się z tym zgodzisz

Naciapane z Z2

Opublikowano

Naciapane z Z2

Różnie to bywa...

Ja już widziałem na żywo forumowe perełki które na foto były idealne a na żywo pozostawało dużo do życzenia. Cena pewnie też podkręcona, bo to przecież od forumowicza wóz a nie handlarza... pewny... :facepalm:

Ehhhh już się boję tych poszukiwań :facepalm: Szkoda że mąż kuzynki zawiesił ściąganie aut z niemiec. Bo jak coś brał to wiedział wszystko o nim. On maniak VW

Opublikowano

Dokładnie tak... Taki przykład Astra 4 od mojej to 1.4 turbo 140 kuca i co... Mieliśmy od szwagra Astre 5 czyli noqy model też 140 koni ale już 1.2 turbo... Kaj tu jakaś żywotność..... To sie ma zdupić i koniec... I tak jest z wszystkim

Nie wiem Mario skąd wziąłeś taki silnik 1,2 140 nie ma w nowej astrze

Opublikowano

No ale to zawsze mniejszy procent takich aut niż handlarzowych i chyba się z tym zgodzisz

Naciapane z Z2

Nie przeprowadzałem żadnych statystyk, ale mówię jak jest i nie można w 100% wierzyć w to że klubowe = lepsze

Opublikowano

No jak to nie a ile koni ma 1.2 turbo w nowej astrze? 135?

Naciapane z Z2

Opublikowano

Dobrym przykładem jest nowa KIA Ceed 1.0T GDI poj. skokowa 998 i moc 120 koni :facepalm::facepalm:

Naciapane z Z2

Nie przeprowadzałem żadnych statystyk, ale mówię jak jest i nie można w 100% wierzyć w to że klubowe = lepsze

Dlatego się naszukam nim coś znajdę. Przydała by się pomoc kogoś z klubu kto wie gdzie zajrzeć

Opublikowano

Albo szwagier nie wiedział co dostał z fabryki...

Naciapane z Z2

Opublikowano

Proszę pokaż mi tam 1.2 :D

http://dixi-car.pl/astra-v-silniki.htm

Opublikowano

To to było to 1.0 turbo... Faktycznie nie ma 1.2 tylko 1.0 turbo ale sam widzisz... Tocsamo jest w nissanie qaszkai nowym... 1.2 i turbo i 115 kuca

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Że są to wiem po prostu zdziwiło mnie bo nie słyszałem o takim silniku w astrze i tyle :wink:

Opublikowano

Nie wiem ale jakoś mnie się to nie widzi... Jak konfigurowałem fabie przed zamówieniem Astry to też był motor 1.2 a jak miałem nową ibize to był jakiś dziwny klekoczący diesel 3 cylindrowy

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Tak robią mała pojemności dużo moc i ty nie masz na to wpływu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.