Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Te 2.0 bpw ma całkiem fajny wypas :) mi pasuje z racji golego B5.

Napęd ?
Oska xD

Zresztą nie lepiej mieć mlodsze B7 niż starsze B6 z kuli quattro?

Szukaj jak Stanley ;)
Co masz na myśli?

Stanley kupił za sporą kasę. Ja nie mam tyle

banki mają :decayed:
Ja wiem ale nie chciałem brać zbyt dużo bo plan był kupić B6 a teraz się zmieniło. Nie chcę się zczyscic z całej mojej kasy

Moim skromnym zdaniem więcej frajdy i zadowolenia z jedynego słusznego napędu będzie w b6 niż troszkę lepiej wyglądającym B7 w ośce. Zwłaszcza jak się człowiek przesiada z ośki na Quattro.Jak można na forum Audi być tyle lat i nie mieć Q. Wiem, że jest część osób pewnie napisze, że z wyposażenia korzysta się ciągle i cieszy w wielu chwilach, a z napędu raz za czas, aaaale jednak jak już zasmakuje i opanuje to jest petarda.
Ale mimo wszystko B7 jest młodsze bo totalnie pomijam wygląd. Chyba żebym uparcie polowal na ostatni wypust B6 żeby było jak najmłodsze
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...może i macie rację co do Q w tej kwestii"jak się przesiądzie". Ale w moim przypadku "dożywocia z tym autem", nie będę zmieniał, bo mam pewne bezwypadkowe i z pewnym przebiegiem 275kkm. Jedyną szansą byłaby zmiana na Q jakbym miał (odpukać) dzwonka itp. Ale wtedy bym szukał b5 w Q. Zaraz mi powiecie "czemu znów b5"?! Bo nie potrzebuję nowszego. No chyba, ze bym miał trochę więcej piniondzorów, ale to i tak bym maksymalnie w b6 polował ;) . A tak mnie to w zupełności wystarczy.

A Tomek...musi dam zdecydować co dla niego będzie lepsze ;)

Opublikowano

Chyba że złożę zamówienie u Miszela że ma takie i takie B6 sprowadzić. Muszę to przemyśleć bo ma dziś do mnie dzwonić bo 5 aut zjechało dziś

Opublikowano

Nie patrz na napęd tylko bierz b7.

Opublikowano

Od Sebola jeździłem quattro ale z racji ze pierwszy raz tym jechałem to jakoś nie zrobiło na mnie jakiegoś wow

Opublikowano

No i miałeś brać, jest q, jest moc, jest pewne auto a Ty szukasz nie wiadomo czego :wink:

Opublikowano

Odpuść se b6 to jest moje skromne zdanie

Opublikowano

Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat :facepalm:

Opublikowano

dołóż i kup B7 w q :decayed:

Opublikowano

No i miałeś brać, jest q, jest moc, jest pewne auto a Ty szukasz nie wiadomo czego :wink:

Od Sebola auto nadal kusi bo jest quattro i swieza instalacja lpg. Nie patrzę aż tak za mocą bo nie zapieprzam na złamanie karku a poza tym mało jeżdżę więc waham się między gnojokiem a bena

Z czego? :( nie chce się splukac a i tak mój budżet wzrósł z 25k do prawie 30k
Opublikowano

:grin: ...czyli ma sprzedać nerkę :decayed:

...yapirdole...Tomek albo bierzesz "gołe" b7 z 2007, albo "wypasione" b6Q z 2004, albo j.w. pisałem oddajesz jeszcze nerkę i masz TO i TO.

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano

Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat :facepalm:

Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdanie rocznikiem się nie jeździ.

Edytowane przez egon47

Opublikowano

:grin: ...czyli ma sprzedać nerkę :decayed:

...yapirdole...Tomek albo bierzesz "gołe" b7 z 2007, albo "wypasione" b6Q z 2004, albo j.w. pisałem oddajesz jeszcze nerkę i masz TO i TO.

Chyba żeby przeczekać aż B5 się sprzeda i dołożyć po sprzedaniu...

Ale mam zamęt

Ta B7 "upatrzona" ma S-line środek, grzane stołki, rns-e, zawias 1bv.

Edytowane przez A4-Tomek

Opublikowano

Siema :hi:

Tomaszu a Ty jeszcze nie kupił :decayed:

Opublikowano

Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdążę rocznikiem się nie jeździ.
Roczniki nie, ale kilometry juz tak!

A młodsze to młodsze i nie pierdziel ze patrzysz na wypas bo wypasem sie nie jezdz tylko stanem technicznym. Każdy element zawieszenia z biegiem czasu sie zużywa itd.

Opublikowano

Ani mnie nie denerwuj :D

Może trochę nie twój zakładany budżet ale od czego jest Miron :D

Ale furka jak dla mnie :kox:

http://otomoto.pl/oferta/audi-rs4-19felgi-1wl-serwis-aso-ID6ylvpB.html

Utrzymanie by mnie wykonczylo :decayed:
Opublikowano

...jak będzie tak dalej rozważał, to prędzej wejdzie a4 b10 :bag::decayed:

Tomek...za dużo kombinujesz. Ja z tych Twoich postów dawno wiem czego szukasz, aTy dalej sobie strzelasz "w kolano" :grin:

Opublikowano

...jak będzie tak dalej rozważał, to prędzej wejdzie a4 b10 :bag::decayed:

Tomek...za dużo kombinujesz. Ja z tych Twoich postów dawno wiem czego szukasz, aTy dalej sobie strzelasz "w kolano" :grin:

Jak jesteś taki dobry to pisz :D

Ps. Coś czuję że będzie beka xD

Opublikowano

Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdążę rocznikiem się nie jeździ.
Roczniki nie, ale kilometry juz tak!

A młodsze to młodsze i nie pierdziel ze patrzysz na wypas bo wypasem sie nie jezdz tylko stanem technicznym. Każdy element zawieszenia z biegiem czasu sie zużywa itd.

A gdzie masz napisane ze chodzi mi o wypas? Chyba ktoś czyta bez zrozumienia. Tez mi chodziło o stan techniczny i kilometry wole mieć np auto zadbane z mniejszym przebiegiem z 2002 niż zniszczone z 2004 z większym przebiegiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.