Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i fajnie :)

Coś na rozluźnienie :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do rocznika i przebiegu to nigdy nic nie wiadomo... Wiadomo ze fajnie by było B7 z małym przebiegiem i jeszcze 2007 rocznik. Napewno takie są ale nic nie jest przymusowo ze musi być najmlodsza. Ma być fajnie, zadbane i nie biedna.

Założenie jest takie ze co najmniej S-line środek z grzanymi stolkami

Wiem że Miszel przytargal dwie takie same B7 z 2007 i chyba tylko kolorem się różnią.

Edytowane przez A4-Tomek

Opublikowano

Ja patrzę pod tym kątem żeby było stosunkowo młode. I co kupię B6 dla quattro i co maksymalnie 04 rocznik a tak bez quattro mogę mieć 07 rocznik a to chyba jednak różnica? Zaś mam dylemat :facepalm:

Nigdy nie patrzyłem na rocznik auta. Wole mieć zadbane starsze auto niż młodszego złoma a rocznik hmm chyba tylko żeby się chwalić kolega moje takie zdążę rocznikiem się nie jeździ.
Roczniki nie, ale kilometry juz tak!

A młodsze to młodsze i nie pierdziel ze patrzysz na wypas bo wypasem sie nie jezdz tylko stanem technicznym. Każdy element zawieszenia z biegiem czasu sie zużywa itd.

A gdzie masz napisane ze chodzi mi o wypas? Chyba ktoś czyta bez zrozumienia. Tez mi chodziło o stan techniczny i kilometry wole mieć np auto zadbane z mniejszym przebiegiem z 2002 niż zniszczone z 2004 z większym przebiegiem
Może się zabardzo rozpedzilem z tym wypasem.

Tu chodzi o kwestie przeskoczenia modelu b6/b7.

Trzeba szukać młode i zadbane

Opublikowano

Tak czułem ze jak się tu odezwę to będę miał dylemat :decayed:

Opublikowano

Tak czułem ze jak się tu odezwę to będę miał dylemat :decayed:

Stary jaki dylemat

Jedziesz do miszela bierzesz b7 i wracasz z bananem na twarzy

Opublikowano

Tomek, nie słuchaj ich, łykaj te b7 z 2007 roku, środek masz Sline, rnse i tak dalej już masz, dołożysz sobie fajne kółko i masz już fajne auto, nigdy nie miałeś quattro więc jeszcze możesz sobie odpuścić bo nie wiesz co tracisz, a do jazdy po SG ten napęd Ci aż tak nie potrzebny.

Dołożyć napęd to nie problem, ale znaleźć fajne B7 z Q to już problem, dowiedz się jakie tam dokładnie siedzą silniki, wykonaj telefon do np. Hammerka i Ci od strzała powie który masz lepszy, trochę tego zajechał :grin:

Opublikowano
  • Autor

Tomek - nad czy Ty się zastanawiasz i jak Ty się z Miszelem ugadałeś ?

Bo on targając auto z DE wysyła Ci zdjęcia lub filmiki i jak Ci pasuje to jesteś u niego na drugi dzień po tym jak wrócił z DE

A nie że on już wrócił auto stoi na miejscu a Ty siedzisz przed kompem i się zastanawiasz co zrobić

No chyba że Ty tefo auta nawet na fotkach nie widziałeś

Co do rocznika i przebiegu to nigdy nic nie wiadomo... Wiadomo ze fajnie by było B7 z małym przebiegiem i jeszcze 2007 rocznik. Napewno takie są ale nic nie jest przymusowo ze musi być najmlodsza. Ma być fajnie, zadbane i nie biedna.

Wiem że Miszel przytargal dwie takie same B7 z 2007 i chyba tylko kolorem się różnią.

Co znaczy chyba ? Ty powinieneś znać każdy detal tych sztuk i albo z jakiś powodów Ci nie pasują albo już powinieneś o 7 rano dzisiaj być u niego

Opublikowano

Bo on targając auto z DE wysyła Ci zdjęcia lub filmiki i jak Ci pasuje to jesteś u niego na drugi dzień po tym jak wrócił z DE

A nie że on już wrócił auto stoi na miejscu a Ty siedzisz przed kompem i się zastanawiasz co zrobić

Co znaczy chyba ? Ty powinieneś znać każdy detal tych sztuk i albo z jakiś powodów Ci nie pasują albo już powinieneś o 7 rano dzisiaj być u niego
Widziałem obie na fotkach. Z wypasu są identyko
Opublikowano

Dawaj fotki, pisz jaki która ma silnik i zaraz będziesz wiedział którą brać!

Opublikowano

Bierz b7 Ile będziesz stare tajle wymieniał? Ja już się przekonałem że im młodsze tym portfel mniej cierpi

Opublikowano
  • Autor

To co Ty jeszcze robisz przed kompem ?

no chyba że czekasz aż ktoś je kupi

Ja do niemiec często zbierałem się i po godzinie już byłem w drodze

A Ty tak jak byś chciał kupić ale może jednak nie do końca teraz

Ja wiem że nie chodzi o to żeby pochopnie auto kupować ale mając takiego człowieka i widząc że cos sensownego przytargał ja bym nie wytrzymał i tego samego dnia je u niego oglądał

Opublikowano

To co Ty jeszcze robisz przed kompem ?

no chyba że czekasz aż ktoś je kupi

Ja do niemiec często zbierałem się i po godzinie już byłem w drodze

A Ty tak jak byś chciał kupić ale może jednak nie do końca teraz

Ja wiem że nie chodzi o to żeby pochopnie auto kupować ale mając takiego człowieka i widząc że cos sensownego przytargał ja bym nie wytrzymał i tego samego dnia je u niego oglądał

Tą jedną z tych B7 co mi wysłał fotki i vin to ja już sprawdziłem i ma mi ją przytrzymać i dopiero dziś ja przywieźli a miałem co innego do załatwienia

Edytowane przez A4-Tomek

Opublikowano

Daj fotki które dostałeś

Opublikowano

Tomek bier pod siebie... Ja jak kiedyś dojde do audi to tylko z quattro bo to jest coś czego nigdy nie.miałem... Audi w oście dlamnie będzie takie same jak opel czy ford... Indywidualne podejście...i wtedy patrze na rocznik i niezawodność... Jak ma b7 które ci pasuje to zadupiaj ogląfaj i zaliczkuj no nikt za ciebie decyzji nie podejmnie

Naciapane z Z2

A B6 i tak dużo ładniejsze ale to jest mój gust...b7 jest zwykłe jak mój nissan

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Ta ma przyjechać o 19:00 bo gadałem z nim dopiero co. To jest to 2.0 BPW

6f5e20744340.jpg

a01834d07137.jpg

721678e3f5bb.jpg

352072e14488.jpg

32c18d14d862.jpg

Opublikowano

Ta ma przyjechać o 19:00 bo gadałem z nim dopiero co. To jest to 2.0 BPW

6f5e20744340.jpg

a01834d07137.jpg

721678e3f5bb.jpg

352072e14488.jpg

32c18d14d862.jpg

Jaki przebieg? BPW to rozwiertane 1.9TDI, standard to wymiana wałka rozrządu, szklanki i kilka dupereli. I to nie jest pełny s-line wew. tylko pakiet sport.

Edytowane przez H4mm3R

Opublikowano

Audi wrucil a od mechanika po wymianie olejów i wszystkich filtrów ale mechanik nie miał dobrych wieści ... cała zawiechu przod do wymiany łożysko tył lewy i uszczelka pokrywy wałków i stwierdził że turbo słabo ducha bo nie W kręcą na obroty jak on to określił przy tym silniku i skrzyni manuał to nie ma takiego yebniecia ciekawe co to może być ... ale serduszko zdrowe i to najważniejsze i zbiorniczka wyrównawczych spowrotem czysty nie wiem czy się cieszyć czy martwić [emoji16]

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to ok 209 tyś serwisowana do końca. Wg. tego co Stanley znalazł to półtora roku temu miała wymieniane turbo w ASO

Hamer nawet taka była by o niebo lepsza od mojego golasa....

Opublikowano

Ile wola za to?

Opublikowano

Ok 30k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.