Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZATOR

Z przykrością informuję że jeżeli do poniedziałku nie będzie min. 18 wpłat to jesteśmy zmuszeni zrezygnować po raz pierwszy z Urodzin

Termin zapłaty mam do najbliższego piątku - wyprosiłem dziś wyjątkowo dodatkowy dzień czyli w poniedziałek muszę im puścić kasę

Pierwszy raz mnie zabraknie i od razu lipa z wypadem
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ZATOR

Z przykrością informuję że jeżeli do poniedziałku nie będzie min. 18 wpłat to jesteśmy zmuszeni zrezygnować po raz pierwszy z Urodzin

Termin zapłaty mam do najbliższego piątku - wyprosiłem dziś wyjątkowo dodatkowy dzień czyli w poniedziałek muszę im puścić kasę

Dobry żart :grin:

Diman, zlocik będzie nawet gdyby ryskie puścili atom :decayed:

Opublikowano

ZATOR

dokładnie :kox:

Opublikowano
Jak dobrze mi się wydaje to jest zestaw z s4 b5 ale niech to ktoś potwierdzi.

Chyba się dziś wybiore na spota do SK, ktoś też jedzie? Pierwszy spot na powietrzu (Dolina)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Za tydzień może zrobimy oficjalne rozpoczęcie gryla na dolinie? fajnie by było jak za dawnych czasów :) dość sporą ekipą...

Mam na 10 rano to mi pasuje.

Kaj zes byl dzisiaj? Trzeba bylo ppdjechac nawet frekwencja dopisała
Opublikowano

Chyba się dziś wybiore na spota do SK, ktoś też jedzie? Pierwszy spot na powietrzu (Dolina)

Za tydzień może zrobimy oficjalne rozpoczęcie gryla na dolinie? fajnie by było jak za dawnych czasów :) dość sporą ekipą...

Mam na 10 rano to mi pasuje.

Kaj zes byl dzisiaj? Trzeba bylo ppdjechac nawet frekwencja dopisała

Na placu, kładłem kafelki, kosiłem trawę i piłem piwo :decayed:

Dogadajcie na przyszły wtorek grilla na 18:00 to wpadnie połowa Gliwic :wink:

Opublikowano

Nie zapeszaj, bo przeważnie we wtorki w Kato napierdala deszczem :facepalm::facepalm: dziwne, ale prawdziwe :grin:

Opublikowano

Jak nie umyję auta to będzie dobra pogoda, przeważnie tak mam :facepalm:

Opublikowano

Ja moge wpaść ;-) Bede od 15 na trzech stawach z rowerem pośmigam i grillujemy ;-)

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

ZATOR

:polew:

Opublikowano

Pucek... Tomi...Spędzam trzecią noc Po drugich zmianach na upalaniu Forzy 6 na Xone i co chwile robie WoW.... Nowy next genowy pad jest mega... A myślałem że tego z x360 nie da się poprawić a tu prosze...dual schock na każdym przycisku osobno... Super to czuć w zakrętach... O kierze już nawet nie myśle bo musi być wypasior.... Troche tylko gałki małe ale.nakładki już idą pocztą... A to nie tyle wina samego pada co grubości palców... Ja mam łapy robotnicze... Graficznie jest miazga... Efekty deszczu wody kałurzy a nawet temp gdzie opony już inaczej łapią trakcje... Np. Nissanem 370 Z wpadasz na wyjściu z zakrętu w kałurze ekran zalewa woda i jest bączek i bandy... Gra jest mega rewelacyjna ale też mega wymagająca dlatego zaczynam od starego subaru impreza w barwach Colina McRae bo przynajmniej mam napęd i jakąś kontrole nad autem... Jestem w szoku... sprzedawać ps3 sprzedawać x360 i kupować wielkoluda... Dziś będe jeszcze testował problem gabarytu samej konsoli czyli musi leżeć... A zamówiłem adapter z chin tzw. Vertical stand i dzięki temu ponoć może stać... Więc ją dziś postawie...i zobacze

Ruszać dupska do Auchana na Rybnickiej bo jest mega promocja i jest wersja 1Tb za 1199 zl... Cena mega... Wiem.co mówie bo troche ostatnio polowałem.... ;-)

Koniec.przerwy wracam do gry...

A jutro podpinam pada kablem i robie update softu i ma być ekonomiczniej... Chociaż według mnie akku trzyma fajnie nawet teraz...

Konsola musi być warta tej kasy skoro w robocie od dwóch dni mi mówią że jestem zmarnowany jakbym nie spał...;-)

A sporo DLC.jeszcze przedemną jak i zawodów sieciowych... Specjalnych itd....

Lista gier obowiązkowych rośnie... Doom, Project Cars, NFS, czy premierowo Assetto Corsa... I wiele innych... Niestety ale.tą bitwe sony przegrało....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Siemka!

Mario, ale strzeliles elaborat, pewnie jest tak jak napisałeś ale ja nie jestem aż takim maniakiem żeby juz lecieć i kupować, zresztą mam teraz inne wydatki, gram tylko jesien/zima więc pewnie w grudniu wpadnie nowa konsolka:)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Tez chyba za czekam do jesieni jak wyjdzie nowa Fifa [emoji3]

Edytowane przez pajda

Opublikowano

Dobry :hi:

Widzę Mario że się wczułeś :decayed:

Tak jak reszta czekam na jesień-zima ale na pewno będzie to XBOX ONE

Opublikowano

Opublikowano

U mnie tez jak wpadnie to tylko i wyłącznie xbox one :)

Mario, a jak stoisz z grami na x360? Wiem że działają na nowym ale może coś chcesz sprzedać:)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

U mnie tez jak wpadnie to tylko i wyłącznie xbox one :)

Mario, a jak stoisz z grami na x360? Wiem że działają na nowym ale może coś chcesz sprzedać:)

Mam cały mega zestaw gier x360 same tytuły wyścigowe... Praktycznie kazdy liczący się flagowy tytuł... Ale poszły z konsolą do nowego nabywcy w pakiecie.

To było 10 płyt... Wszystkie forzy ridge racer 6 i PGR dwie części i coś tam jeszcze... Flagowe tytuły xboxa

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano
  • Autor

Pucek - z racji że ja to kupiłem to jak jakaś gra dla Dawida będzie za trudna to Ci moge sprzedać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.