Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rayan też fajny też gralem

No szkoda ze crasha później tak zaniedbania bo ja w to grałem na ps1. Siorka w to dużo grała a papas nam kibicowal ale to były czasy hehe

Dokładnie i wtedybyło dużo więcej mega tytułow niż dziś... Kuktowe gry wtedy wychodziły

Naciapane z Z2

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie mogę jeździć bo po drinie jestem a z pożyczka żartowałem kaska jakiś film chce oglądać a była pierwsza ☺

Opublikowano

Nie mogę jeździć bo po drinie jestem a z pożyczka żartowałem kaska jakiś film chce oglądać a była pierwsza ☺

Szkoda juz myslalem.ze.pogram dzis na ps2 haha dalbym ci konsole i jakies wyscigi samochodowe plus tego raymana i cos z motorami zręcznościowego mam też nowego Dooma i Wormsy nowe ale to za trudne

Będziesz jakiś dzień chciał to wpadaj... A jakie masz gry na PS2?

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Diman, nie mam kinekta bo na razie mi nie potrzebny ale w niedługiej przyszłości planuję zmienić na Xbox One i wtedy wpadnie kinekt.

Mario, przecież na nowym Xboxie masz tą wsteczną kompatybilność więc można ciupać w gierki z X360.

Opublikowano

Diman, nie mam kinekta bo na razie mi nie potrzebny ale w niedługiej przyszłości planuję zmienić na Xbox One i wtedy wpadnie kinekt.

Mario, przecież na nowym Xboxie masz tą wsteczną kompatybilność więc można ciupać w gierki z X360.

Nie do końca bo nie wszystko działa i jest problem z pobieraniem gier z xbox live.... Takim przykładem jest Tekken tag tournament 2... ma wstęczną kompatybilność a nie da się tego pobrać ani z ainstalować... Muszą to dopracować

Naciapane z Z2

Opublikowano

Szkoda juz myslalem.ze.pogram dzis na ps2 haha dalbym ci konsole i jakies wyscigi samochodowe plus tego raymana i cos z motorami zręcznościowego mam też nowego Dooma i Wormsy nowe ale to za trudne

Będziesz jakiś dzień chciał to wpadaj... A jakie masz gry na PS2?

Naciapane z Z2

Sprawdzę momento
Opublikowano

Ja miałem Ps3 z Movem i sharpshooterem i grało się mega a kinect jest lepiej dopracowany więc na pewno się zmęczycie a u mirona.na mieszkaniu w wielkiej izbie dość miejsca żeby poskakać pokulać kręgle itd...

Naciapane z Z2

Opublikowano
Opublikowano
Spyro na 10 miejscu... Dlamnie to powinien być w ToP 3

Naciapane z Z2

Jak x360 ty ttlko dobra uzywka z grami... Diman na spokojnie wezmiesz sobie mojego xone na pare dni i dasz.mi na ten czas ps2 i se potestujesz...popytaj moze ktos by ci pozyczyl samego kinecta wśród swoich znajomych może ktoś ma

Zobacz jakie.masz te gry bo jestem ciekaw

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Same lipne jak na ciebie 2c53e533d975184af3a2f3e73bcb332c.jpg

Opublikowano

Może być Tekken 5 chętnie odkurze to samo SSX i Carbon ale już wiem czemu ci to leży w szafie... Te gry mają mało wspólnego z Wiktorem... Taki Killzone to nawet mnie sprawia problemy i jest wyzwaniem a co dopiero dla.dziecka a w primala to już wogóle.pograne

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

To też słabe ogólnie były nie wyciągnąłem się cykalem NFS i tekken

A wracając do konsoli to nie jaram się bo to sprzęt zakupiłem w Anglii więc ma przerobiona wtyczkę więc nie jest to sprzęt igła

Opublikowano

A wracając do konsoli to nie jaram się bo to sprzęt zakupiłem w Anglii więc ma przerobiona wtyczkę więc nie jest to sprzęt igła

Zostaw tekkena i nfsa a reszte zawiez do europy forum lub areny i wymien na cos pod wiktora

Naciapane z Z2

Spoko. Bedziesz wywalał daj znac to bedziesz miał na flacha dobro bo tak to ciężko sprzedać a to masz slima czy grubasa?

Naciapane z Z2

Opublikowano

Ja się na tym nie znam dam ci i mi wymień mogę cie zawieść

Że niby co ja mam temu gościowi powiedzieć jak nie mam pojęcia co jest dobre

Pogralbym w coś pokroju Dziana Sister z Commodore hehe

Opublikowano

Ja się na tym nie znam dam ci i mi wymień mogę cie zawieść

Że niby co ja mam temu gościowi powiedzieć jak nie mam pojęcia co jest dobre

Pogralbym w coś pokroju Dziana Sister z Commodore hehe

No widzisz... Mogliśmy je wymienic teraz w piątek na spocie... W forum... Podrzuc mi je to coś pomyślimy... Nawet jutro z rana moge skoczyc z nimi gdzies

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Takie coś mam b8b4c58510929baf5811f45878573ba3.jpg

Ciężkie pytania zadajesz

Dwa pady i pilota jak coś

Gruba to ona nie jest

Opublikowano

Takie coś mam b8b4c58510929baf5811f45878573ba3.jpg

Ciężkie pytania zadajesz

Dwa pady i pilota jak coś

Gruba to ona nie jest

Slim.... Szkoda... Ale te gry to warto wymienic bo sa benzadziejne dla was...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Diman jak Ci Twój sprzęt leży to na kilka dni bym pożyczył zobaczył co to i jak to ogarnę ;)

?

Opublikowano

Bo co gorsza jest czy co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.