Mario22 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To trochę nas będzie [emoji106]Troche rowerow będzie pod Makiem [emoji1] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Troche rowerow będzie pod Makiem [emoji1] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaTo jutro 2 for U w maczku się opędzluje [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To jutro 2 for U w maczku się opędzluje [emoji16]i do tego izotonik z lotosu na dworze na słońcu i ławeczkach Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Rower mam umyty nic juz nie piszczy przygotowany... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Rower mam umyty nic juz nie piszczy przygotowany... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaMasz może jakiś smar w szpaju musza keta nasmarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzieje się tam co ? jeszcze w pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Masz może jakiś smar w szpaju musza keta nasmarowaćMam ale nie w spraju bo to zło wcielone.. wpadnij w niedziele o 9 nasmaruje ci i pojadymy do mirona Hamulce musiały piszczec ale juz jest bombon Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedster2000 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam Dużo was tam pod Forum ? Może z OST bym się przyturlał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki panowie za szybkiego zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedster2000 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Teraz, egon47 napisał: Dzięki panowie za szybkiego zlota Czyli juz po spocie? Troche przysnołem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Zazwyczaj tak kolo 18 do 20 a później niekiedy kebab w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedster2000 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Teraz, egon47 napisał: Zazwyczaj tak kolo 18 do 20 a później niekiedy kebab w Gliwicach Czyli już dzisiaj niema po co startować No nic postaram się wpaść za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Mam ale nie w spraju bo to zło wcielone.. wpadnij w niedziele o 9 nasmaruje ci i pojadymy do mirona Hamulce musiały piszczec ale juz jest bombon Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka A co masz takiego wspaniałego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A co masz takiego wspaniałego? Specjalny smar ale nie w spraju bo spreje są do d*py bo psikasz i od razu ci to leci na tarcze zaciski itd. Moje hamulce juz tez nie piszczą.. wystarczyło wypalić tarcze bo byly cale tłuste zmienić klocki i wymyć zaciski bo była piaskownica. Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 2 godziny temu, Mario22 napisał: Troche rowerow będzie pod Makiem Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka pod jakim makiem ? chyba nie sądzisz, że jem to śmieciowe żarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 BTW Ja roweru nie ruszałem od naszego ostatniego wypadu jutro trzeba sprawdzić czy chociaż luft jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Po spociku, moja wersja kebaba wyśmienita Nawet szef się zdziwił, nigdy jeszcze takiego zamówienia u nich nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 PS: dzisiaj wpadło 10km w lesie, szkoda że nie przewidziałem że tam może być tak mokro i błotniście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 12 minut temu, tomaszstn napisał: Po spociku, moja wersja kebaba wyśmienita Nawet szef się zdziwił, nigdy jeszcze takiego zamówienia u nich nie było wziąłeś same ciasto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki za spocika Panowie fajnie żeś Arturku się doturlałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi