Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gwint ładny fakt, no felgi są wieśniacko-paskudne (wg. mnie) No kolorek ... zieleń butelkowa... :sick3:

jak chodzi o S-ke to taka mi sie sni:

http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-2-7-biturbo-C9006753.html

Chodzi o wyglad zew. przepiękna seria, chyba nie ma nic pięknijeszego i nie trzeba nic zmieniać, no chyba, że chce się mieć lep na blachary... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:04_________________________________________________S4 z gazem - też bym musiał wyrazić bardzo krytyczną opinię na ten temat więc się powstrzymam ...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Avant ladny ale ja wole sedany ( takim avantem ktos przyjezdza na spoty do Katowic jak dobrze pamietam tez S4 ) tylko strasznie te skory popekane jak na 174 tys km.

haha a co masz do gazu ? gaz dziala tylko wtedy jak jezdzisz spokojnie w momencie szybszego przyspieszanie automatycznie przelancza sie na benzyne wiec nie doczuwasz start w mocy. I jeździsz taniej zamiast placic za 12 litrow paliwa to placisz za 15 l gazu :chytry:

Opublikowano

Witam Miron, Krolu Mark i Gracjan :hi:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:11_________________________________________________Krolu zgadzam się z tobą po części tzn autko ładne niskie fajny zderzak ale te felgi :sick3:

Opublikowano

Avant ladny ale ja wole sedany ( takim avantem ktos przyjezdza na spoty do Katowic jak dobrze pamietam tez S4 ) tylko strasznie te skory popekane jak na 174 tys km

No to w sedanach faktycznie nie ma wyboru... jest jeszcze tylko żółty... A co do Katowic to jeżdzi na spoty taka s4 i dla mnie wygląda lepiej niż nie jendo b6 i b7... (oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa :decayed:)

Bardzo bym chciał taką S4 ale chyba ze względów ekonomicznych bedzie AWX 131 KM ;(

Opublikowano

Czesc Guregoru :hi:

Opublikowano

A co do Katowic to jeżdzi na spoty taka s4 i dla mnie wygląda lepiej niż nie jendo b6 i b7... (oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa :decayed:)

:polew: :polew:

:hi: Mark

Opublikowano

:hi:

A ty co się tak wazelinujesz Mirona tu nie ma :mysli: Chcesz jego kiełbaskę ? :polew: :polew: :polew: (z grilla oczywiscie)

Opublikowano

Oj krolu jak wiem ze Miron jest tutaj guru :polew: :polew: :polew: ale az takim czopkiem nie musisz być :polew: :polew: :polew: bo jest duzo ładnych B6 w Polsce :kox: :kox:

Opublikowano

No właśnie kto tu się wazelinuje do Prezesa :tongue4:

(oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa :decayed:)

:tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Nie jest złe to S4. Wygląda ładnie, ładnie idzie....Mógłbym takie mieć do szkoły :tongue4:

Opublikowano

jak wiem ze Miron jest tutaj guru

No raczej nie (choć w innym znaczeniu to tak) eh Mark jak ty coś napiszesz to nijak nie da się zinterpretować no :kox::evil:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:21_________________________________________________

Nie jest złe to S4. Wygląda ładnie, ładnie idzie....Mógłbym takie mieć do szkoły :tongue4:

Powoził byś koleżanki co :evil::polew: :polew:

Opublikowano

A jak :naughty: Ale jeszcze trzeba czekać na prawko :thumbdown:

Opublikowano

jak wiem ze Miron jest tutaj guru

No raczej nie (choć w innym znaczeniu to tak) eh Mark jak ty coś napiszesz to nijak nie da się zinterpretować no :kox::evil:

mialo byc ja zamiast jak :P i czemu jeszcze placzacego z smiechu emoniaka nie pokazales :>

Opublikowano

O Miron :hi: :> :polew:

Miron byłeś na Poznańskich :?: bo znowu krzywa akcja była i tym razem Vario ucierpiał :confused4:

Opublikowano
  • Autor

ok Krolu - załatwiłeś sobie - nie będę do Ciebie strzelał w sobote :polew:

Mark - 12l to chyba na autostradzie przy 90 km/h

Opublikowano

A jak :naughty: Ale jeszcze trzeba czekać na prawko :thumbdown:

He he już bliżej jak dalej :good:

Opublikowano
  • Autor

Guru która strona ?

Opublikowano

No właśnie kto tu się wazelinuje do Prezesa :tongue4:

(oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa :decayed:)

:tongue4: :tongue4:

:kox: ironia znacie takie coś??

90% moich wypowiedzi tutaj są czymś takim nasycone :naughty:

A Miron nie jest dla mnie żadnym guru, sam wczoraj napisał, że moje auto lepiej jedzie (smrodem co prawda ale zawsze :decayed:) a jego :PB98: nic nie znaczy dla moich żadnych krwy koni.. :naughty:

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

aaaaaaaaaaaaaaaa

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

Teraz sie najbardziej ciągnie :thumbdown: Ale jeszcze tylko 14 miesięcy :)

Opublikowano

ok Krolu - załatwiłeś sobie - nie będę do Ciebie strzelał w sobote :polew:

Mark - 12l to chyba na autostradzie przy 90 km/h

miron 15 to biora B6 S4 kolega mial S6 2003 roku i srednie spalanie mial 16 l .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.