Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie - wyluzujcie - to jest zlot ogólnopolski, który jest tylko 2 razy w roku na którym główna role grają furki i głównie z powodu ich sie tam zbieramy a Wy na oszczędności patrzycie i chcecie furki w domach pozostawiać

jestem tego samego zdania :good: po to jest zlot i przejazd , każdy kto nie weźmie fury na 100% będzie sobie pluł w brode i żałował :gwizdanie:

to idę rezac ledy :decayed:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta :disgust:

mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda :wink4:

Opublikowano

Ludzie - wyluzujcie - to jest zlot ogólnopolski, który jest tylko 2 razy w roku na którym główna role grają furki i głównie z powodu ich sie tam zbieramy a Wy na oszczędności patrzycie i chcecie furki w domach pozostawiać

jestem tego samego zdania :good: po to jest zlot i przejazd , każdy kto nie weźmie fury na 100% będzie sobie pluł w brode i żałował :gwizdanie:

łooo , no , ja też :> i skleje se zderzak :polew:
Opublikowano

łooo , no , ja też :> i skleje se zderzak :polew:

a ja błotnik wyklepię :decayed:
Opublikowano

przez tą Bukowinę to Królu nawet auto naprawi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

kto nie był moze nie do końa jest tego świadomy - ale po to mamy te furki i po to rezamy, żeby włąsnie na takich imprezach sie nimi pokazać - liczy sie ilośc aut na drodze a nie ilość osób w pokojach.

Tymbardziej, że jedną z głównych atrakcji jest przejazd w kolumnie pod skocznię w Zakopcu - a to naprawdę sa mega niezapomniane chwile - będziecie żałowali że fury w domu macie :)

Opublikowano

kto nie był moze nie do końa jest tego świadomy - ale po to mamy te furki i po to rezamy, żeby włąsnie na takich imprezach sie nimi pokazać - liczy sie ilośc aut na drodze a nie ilość osób w pokojach.

Tymbardziej, że jedną z głównych atrakcji jest przejazd w kolumnie pod skocznię w Zakopcu - a to naprawdę sa mega niezapomniane chwile - będziecie żałowali że fury w domu macie :)

dobrze, że mam hak :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

dobrze, że mam hak :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jak Egon nie pojedzie swoim to nie musisz się bać :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja wszystko rozumiem - i zdaję sobie sprawę, że jechanie w kilka osób w jednym aucie jest napewno nie małą oszczędnością - tu macie 100% racji - ale osobiście, nigdy bym bez swojej furki nie pojechał - nie na zlot ogólnopolski - gdyby nie furka to bym na tym forum nie był :)

Oczywiście każdy inaczej na to patrzy - a koszt napewno jakiś jest ( jechania każdy swoją )

Opublikowano

ja wszystko rozumiem - i zdaję sobie sprawę, że jechanie w kilka osób w jednym aucie jest napewno nie małą oszczędnością - tu macie 100% racji - ale osobiście, nigdy bym bez swojej furki nie pojechał - nie na zlot ogólnopolski - gdyby nie furka to bym na tym forum nie był :)

Oczywiście każdy inaczej na to patrzy - a koszt napewno jakiś jest ( jechania każdy swoją )

ja tam na razie nic nie mówię, zobaczymy co będzie w przyszłym tygodniu :gwizdanie:

bo może oddam te padło na żyletki :gwizdanie:

Miron, a Ty się już zastanawiałeś o której +/- był by wyjazd z SG? :)

Opublikowano

mi nie chodzi o koszty... :confused4:
Opublikowano
  • Autor

Miron, a Ty się już zastanawiałeś o której +/- był by wyjazd z SG?

musicie się dogadać między sobą :wink4:

Opublikowano

to wiadomo, ale czy np. 8 rano, czy 10 rano czy np. 13:00 :gwizdanie:

raczej powinno być że musimy się dogadać, chyba że czegoś nie wiemy :gwizdanie:

Opublikowano

mi nie chodzi o koszty... :confused4:

w sobote już sie nie pije , przynajmniej nie do KO i w niedziele jest OK :>[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 13:06_________________________________________________

to wiadomo, ale czy np. 8 rano, czy 10 rano czy np. 13:00 :gwizdanie:

raczej powinno być że musimy się dogadać, chyba że czegoś nie wiemy :gwizdanie:

Miron jest w zarządzie przecież i leci w czwartek :wink4:
Opublikowano

Keżor, jak ostatnio gadałem z Mironem to mi się dziad nie przyznał :rolleyes:

:baseball: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 13:08_________________________________________________to nic, idę na obiad a potem jadę zakładać nowy lacz :kox:

może się zlituję i pokażę foto :mysli:

:>

aaa i potem dalej akcja "garaż" :gwizdanie:

baaajoo :hi:

Opublikowano
  • Autor

PIĘTRO II

21A ANTONIO + MONIKA, FAZY, ŁEPSKI

22A GILI + GOSIA, LODÓWA + PATRYCJA

23A BULCZAS + MONIKA, MARCIN J + IWONKA

24A DIMAN + KAŚKA

25A STANLEY + BASIA, MAXITO + KINGA

26A CZESTER + OLA, PATRIKOS + ANIA

27A GUREGORU, TOMI1218, KEŻOR, KĘDZIOR

28A MIRON + DOROTA

29A GREGORY, PUCEK, KROLU, EGON47

30A SOKOLNH + EWELINA

[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 13:16_________________________________________________

Keżor, jak ostatnio gadałem z Mironem to mi się dziad nie przyznał :rolleyes:

:baseball: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 13:08_________________________________________________to nic, idę na obiad a potem jadę zakładać nowy lacz :kox:

może się zlituję i pokażę foto :mysli:

:>

aaa i potem dalej akcja "garaż" :gwizdanie:

baaajoo :hi:

pytałes mnie o czwartek ? :)

kiedy jadę i o której będę wiedział na 100% w tygodniu wyjazdu :wink4:

Opublikowano

noo pytałem Mirek, nawet 2 razy :gwizdanie:

ale to nic, jesteś koks + zarząd więc nie ma co gadać :>

a pytam o ten piątek, bo Ty najlepiej wiesz o której godzinie się wybrać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jesteś koks

:bicz:

noo pytałem Mirek, nawet 2 razy :gwizdanie:

ale to nic, jesteś koks + zarząd więc nie ma co gadać :>

a pytam o ten piątek, bo Ty najlepiej wiesz o której godzinie się wybrać :wink4:

trudno powiedzieć - zależy na którą chcecie tam dotrzeć - myślę że to wystarczy jak ustalicie kilka dni przed wyjazdem - będziecie widzieli jak inne regiony jadą :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.