Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oooooo a co to :mysli:

a dzis mialem jakis dziwny tel z zastrzezonego w sprawie amorkow i jakos dziwnie ta osoba o gwarancje sie pytala :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a Prezes drąży i drąży :decayed:

Mirek, to co, jutro letnie? :kox:

no ja jeszcze nie - najpierw sprawa zacisków a narazie nie ma na to czasu i pogody :)

ja z zaciskami poczekam jeszcze, ale idą fajne temperatury więc można przerzucić :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie spoko ja nie mam nic do ukrycia jesli o to chodzi pytaj pytaj jak chesz,

pisałem w imieniu harry66 bo to właśnie on mi polecił wasz klub jeśli chodzi o audi a4 i forum - pisałem to juz

a styczność - to mam jak mi auto pomagał wybierac no i oczywiście forum pozatym (prosił mnie o to zebym zapytał kogos tam z zarzadu o jego konto ) to wszystko

dlaczego takie pytanie ? jakis problem ze go znam czy cosik?

nie kolego - wszystko jest OK - jak już pisałem pytałem z ciekawości - pytałem bo zarząd to też między innymi ja.

Ale nie ma tematu - do zobaczenia jutro mam nadzieje :wink4::good:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:16_________________________________________________

oooooo a co to :mysli:

a dzis mialem jakis dziwny tel z zastrzezonego w sprawie amorkow i jakos dziwnie ta osoba o gwarancje sie pytala :mysli:

dzwonię do Ciebie :wink4:

Opublikowano

a fakt widzisz to nie doczytałem ale zonk , ale co nie da sie zrobic nic z tym kontem ?

jesli to tajemnica spoko

Opublikowano
  • Autor

a fakt widzisz to nie doczytałem ale zonk , ale co nie da sie zrobic nic z tym kontem ?

jesli to tajemnica spoko

narazie nie można nic zrobić dopiero za jakiś czas - narazie mają blokade konta na 99 lat

Opublikowano

łoł ale ty to tak na serio mówisz? bo on serio sie pytał

Opublikowano

jesli to tajemnica spoko

narazie nie można nic zrobić dopiero za jakiś czas - narazie mają blokade konta na 99 lat

:gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

tak na serio to mogą być na każdym forum - tylko nie na tym - na tym ich kariera się skończyła bez powrotnie :wink4:

Opublikowano

jesli to tajemnica spoko

nie śmiej się z cudzego nieszczęścia :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

jesli to tajemnica spoko

nie śmiej się z cudzego nieszczęścia :gwizdanie:

:polew:

nie no jasne sorry :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kazik - na zakończenie tematu - jako, że nie mają i nie będą mieli prawa wstępu na to forum proponuję więcej nie poruszać tematu tych osób - z góry dzięki za akceptacje mojej propozycji :wink4:

Opublikowano

tak na serio to mogą być na każdym forum - tylko nie na tym - na tym ich kariera się skończyła bez powrotnie :wink4:

oj to ty tak na serio no nic przekaze mu i tyle - co tam bede sie mieszał
Opublikowano
  • Autor

a teraz niech Arek wklei jakieś laski dla zmiany tematu :decayed:

Opublikowano

Kazik - na zakończenie tematu - jako, że nie mają i nie będą mieli prawa wstępu na to forum proponuję więcej nie poruszać tematu tych osób - z góry dzięki za akceptacje mojej propozycji :wink4:

co za terror :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:38_________________________________________________zaczynam sie bac tego forum :embarrassed:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:39_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

oj to ty tak na serio no nic przekaze mu i tyle - co tam bede sie mieszał

pierwsza słuszna decyzja :good:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:40_________________________________________________

nie ma problemu dzieki

wpadaj w piątek - zrobimy porównanie V6 diesel & V6 benzin :naughty:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: Siema wszystkim Pucek Gratki wyniku :wink4: Pewnie nasze furki teraz podobnie smigaja ja jeszcze mysle teraz od Tipe i Coolerze pozyjemy zobaczymy
Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi: Siema Pucek Gratki wyniku :wink4: Pewnie nasz furki teraz podobnie smigaja ja jeszcze mysle teraz od Tipe i Coolerze pozyjemy zobaczymy

Egon - Puckowi to zapitala jak Twój na ręcznym :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: Siema Pucek Gratki wyniku :wink4: Pewnie nasz furki teraz podobnie smigaja ja jeszcze mysle teraz od Tipe i Coolerze pozyjemy zobaczymy

Egon - Puckowi to zapitala jak Twój na ręcznym :decayed:

heh ja nienarzekam swiece wymienilem i tez teraz lepiej chodzi mi wystarczy :D

Opublikowano

cooler załóż bo inaczej będę Cie objeżdżał - latem :decayed:

TIP, czy ja wiem czy to coś dało? może tak, może nie :gwizdanie:

no i dzięki :)

Ps. Patryk mówił że takie AEB jak Twoje można znaleźć w 1/100 aut :gwizdanie: więc czuj się dumny :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.