Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaja se robie :decayed:

dzisiaj dzień pełen jaj :decayed:

Mario, ja Cie nie lubię, nie będę ukrywał :decayed:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:14_________________________________________________bo jeździsz lepiej niż ja na desce :naughty: :naughty: :naughty:

bylo trenowac a nie sie za d*pami ogladac :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal :cool1: bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek teraz w kwietniu zaczynaja sie wyscigi na 1/4 w Kamieniu Slaskim, moze bedziesz startowal :cool1: bo obstawiam ze Miron napewno bo juz kiedys mowil, ze chetnie by sprobowal, a w klasie diesla nie ma za duzo konkurencji :gwizdanie:

A ja ? :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Arek, chyba sobie jaja robisz :gwizdanie:

z czym do ludzi...[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:23_________________________________________________ale do Kamienia Śląskiego pojadę, bo w zeszłym roku nie byłem :rolleyes: a chciałbym chociaż zmierzyć czas z czystej ciekawości :)

Opublikowano

Arek, chyba sobie jaja robisz :gwizdanie:

z czym do ludzi...[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:23_________________________________________________ale do Kamienia Śląskiego pojadę, bo w zeszłym roku nie byłem :rolleyes: a chciałbym chociaż zmierzyć czas z czystej ciekawości :)

a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu :tongue4::decayed:

Opublikowano

jaja se robie :decayed:

dzisiaj dzień pełen jaj :decayed:

Mario, ja Cie nie lubię, nie będę ukrywał :decayed:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:14_________________________________________________bo jeździsz lepiej niż ja na desce :naughty: :naughty: :naughty:

Ojjj stary to co Ty na tym forum robisz???? Ty tu każdego chyba nie lubisz bo w sumie to jeździłeś najgorzej z wszystkich... :polew: :polew:

Opublikowano

a ja bylem i mowie ci pucek nie wyglupiaj sie zmierz sobie vagiem i nie rób obciachu :tongue4::decayed:

teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

A ja ? :kox: :kox: :kox: :kox:

no nie wiedzialem ze chcesz sie tez poscigac :gwizdanie:

Arek, chyba sobie jaja robisz

ale dlaczego jaja :?: sam napisales

chciałbym chociaż zmierzyć czas z czystej ciekawości
Opublikowano

skończy się napinanie, że ktoś z kreski ruszyła szybciej albo wolnej :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:32[/size[

]A ja ? :kox: :kox: :kox: :kox:

no nie wiedzialem ze chcesz sie tez poscigac :gwizdanie:

napinam się dla jaj - "z czym do ludzi" :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

teraz panowie - ćwiczyć przejazdy - w piątek biorę vaga i mierzymy czasy na 1/4 mili :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia... ;)

Opublikowano

jak mi królu sprawdzi czas VAGiem to nie będę się ośmieszał na jakiś zawodach :naughty:

jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________

Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia... ;)

chyba tym pedalskim nissanem nie chciał byś startować :decayed:

Opublikowano
Teraz tak powarznie mówiąc to w Kamieniu Śl. naprawde poziom jest bardzo amatorski więc jak najbardziej możecie uderzac.... Ja jade jak co roku...oczywiście jako widownia...

no dokladnie ale w kwietniu, bo w maju jest Geco Cup, a to juz poziom profesjonalny :wink4:

Opublikowano

myślę że się przejedziemy :) o ile ktoś będzie chętny jechać :rolleyes:

Opublikowano

Miśki a może by tak pojechac na Bemowo 25 Kwietnia.... :evil:

Opublikowano

trenuj zeby mi tego vaga uruchomic :decayed:

Opublikowano

jak mi królu sprawdzi czas VAGiem to nie będę się ośmieszał na jakiś zawodach :naughty:

jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:34_________________________________________________

chyba tym pedalskim nissanem nie chciał byś startować :decayed:

Pucek.... ale to że masz Audi to nie zwalnia Cie z czytania ze zrozumieniem.... :polew: pisałem przeca że jako widownia... :kox:

Opublikowano

ja się piszę, królu pewnie też, odwiedzimy Poźka i upalimy trochę Evkę :kox:

prawda królu?

Mario, wiem że jako widownia, chyba byś takim trupem nie chciał startować :gwizdanie:

Opublikowano

trenuj zeby mi tego vaga uruchomic :decayed:

e tam :decayed:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:42_________________________________________________

prawda królu?

Mario, wiem że jako widownia, chyba byś takim trupem nie chciał startować :gwizdanie:

ja wolę się z Moskalem nawalić :naughty: :naughty: :naughty: a co do Ewki to nie będę nachalny - bo sam czegoś takiego nie lubię - nie to nie :cool1:
Opublikowano

ooo z Moskalem to byśmy nieźle porządzili :polew:

Opublikowano

prawda królu?

No to myślta chłopaki o tym Bemowie ... można by śmignąc jednym autkiem czy tam na dwa i będzie mioddd :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.