Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fakt Mario, jest tak jak mówiliśmy, Bulik to pantofel

Tak jest pantofel i miekka pytka... :polew: :polew: :polew: a teraz pewnie zamiast gali KSW ogląda mam talent... :polew: :polew:

dokładnie, bo żona chciała popatrzeć... :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pierwsza walka bardzo fajna wyrównana, i w stójce i parterze... :good:

Opublikowano

nie mam polsatu :disgust:

Opublikowano

To mega lipa... cóż ogladaj jak Bulik... "Mam talent"... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To mega lipa... cóż ogladaj jak Bulik... "Mam talent"... :polew: :polew: :polew:

sssij bata :naughty:

Opublikowano

k**wa ja tez nie mam polsatu piepszona n-ka ;(

Opublikowano

Żalujcie bo d*py takie wprowadzaja zawodników na ring że szok...... :slina:

Opublikowano

a moze gdzies w necie jest nie wiecie moze :cool1:

[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:38_________________________________________________pucol a ty nie miales siedziec u kezora :mysli:

Opublikowano

Ja jak nie miałem polsatu to ogladałem KSW na www.ipla.pl to jest TV Live

Opublikowano

[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:38_________________________________________________pucol a ty nie miales siedziec u kezora :mysli:

przecież nikogo nie ma u keżora :gwizdanie:

ja robiłem cały dzień ogrodzenie na kompostownik i nikt mi nie dał znać że jest jakaś impreza więc siedzę w domu :tongue4:

Opublikowano

Górski własnie widowiskowo znokautował Japończyka Tokudome...

Opublikowano

Ja jak nie miałem polsatu to ogladałem KSW na www.ipla.pl to jest TV Live

kuzwa cza miec platne konto :wallbash:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:46_________________________________________________

przecież nikogo nie ma u keżora :gwizdanie:

ja robiłem cały dzień ogrodzenie na kompostownik i nikt mi nie dał znać że jest jakaś impreza więc siedzę w domu :tongue4:

bo nie ma nie wypalilo nic bo nie bylo zainteresowania :gwizdanie:

Opublikowano

No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie

Opublikowano

No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie

11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie:

Opublikowano

11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie:

Non OK każdy ma inne priorytety... :decayed:

:decayed: Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale...

Opublikowano

:decayed: Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale...

znów Ci się ruchać chce :polew:

Opublikowano

Hehe a co zazdroscisz????? Teraz gala profesjonalistów mma a potem dobiero trening w parterze z moja.... :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe a co zazdroscisz????? Teraz gala profesjonalistów mma a potem dobiero trening w parterze z moja.... :gwizdanie:

noo trochę zazdroszczę, ale ile to można pchać w jedną dziurę :polew:

Opublikowano

noo trochę zazdroszczę, ale ile to można pchać w jedną dziurę :polew:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 21:14_________________________________________________Jak na razie super gala... wytrzymali zawodnicy walczacy do końca...na maxa..

Opublikowano

daj znać jak będzie wchodził pudzian, to pójdę do starych na tv :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.