Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6

będziesz na zimówce już,czy na lecie jeszcze ??

jakbym chciał zimę przymierzyć?? do siebie....wiem ,że masz 225/45/18...i się zastanawiam ,czy to by u mnie siadło :whistling:

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

:hi: Nie będę się przecież z tłumu wyróżniał.
Audi A4 66666.00 PLN. Bugaj - otoMoto.pl dla samych foteli warto brać :decayed:

Devil, fura w sam raz do ciebie zważając na cenę :decayed: Nie czujesz jakiegoś przyciągania jak widzisz tą cenę? Lub chociaż jakiegoś mrowienia :polew:

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

jak on to poczyta....:facepalm::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

aleś przyłożył teraz :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::tonguemad::grzywa:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

będę na lecie ale 2 zimówki zabieram bo muszę mieć na czym autko postawić więc będziesz mógł przymierzyć

Opublikowano
będę na lecie ale 2 zimówki zabieram bo muszę mieć na czym autko postawić więc będziesz mógł przymierzyć

:notworthy:

Mario się wścieknie :facepalm::grin::grin:

Opublikowano

:notworthy:

Mario się wścieknie :facepalm::grin::grin:

Spoko ... długi weekend więc lece w góry się resetować do poniedziałku... a wtorek dopiero nocka... więc odpuszczę zlota ... a Ty sobie sprawdź te koła :wink::whistling:

Opublikowano

muszę puścić lotka na sobotę...........:whistling:.......................coś za bardzo mam farta :kox:

Opublikowano

P.S. A 5 min temu o tym gadaliśmy ... :grin:

Opublikowano
:naughty::decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:naughty::decayed:
Tyle mam do powiedzenia ... tylko oglądać do końca ...
Opublikowano

Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling:

Opublikowano

Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... :grin::wink: wpadaj w stroju pralki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak będzie to przymierzysz - może będzie - z tego co wiem to jutro jedzie do KR na montaż neonów tył :naughty:

---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

a są do sprzedania :whistling:

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... :grin::wink: wpadaj w stroju pralki :decayed:

sam wyglądasz jak byś mrugał

Opublikowano
jak będzie to przymierzysz - może będzie - z tego co wiem to jutro jedzie do KR na montaż neonów tył :naughty:

---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Wiem że są, tyle że ja chcę kupić coś czego nikt nie ma, ale z drugiej strony jak oglądam B7 na RSach i glebie to jest miód :kox:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... :grin::wink:wpadaj w stroju pralki :decayed:

o co chodzi ??? :decayed:

Opublikowano

Wiem że są, tyle że ja chcę kupić coś czego nikt nie ma, ale z drugiej strony jak oglądam B7 na RSach i glebie to jest miód :kox:

Dla ciebie RS-y są zbyt zwykłe .. poszukaj coś ciekawego mało spotykanego... przy B5 Ci się udało... może jakiś rant + gwint + black front ... będzie mega ... :naughty:
Opublikowano

Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... :grin::wink:wpadaj w stroju pralki :decayed:

Mayday jest w sobotę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to fakt - ciężko teraz o nie oklepane felgi - a z drugiej strony dobrze zrobione autko na RS-sach mimo że leciwe wygląda przepięknie - tym bardziej tak jak te Ośkowe - ten ori lakier ma coś w sobie

Opublikowano

Ojjjj ... nie zadawaj głupich pytań ... Members of Mayday ... Yeah... już mam ciarki jak sobie przypomne Ferrego Corstena w 2010 ... ojjjjjj.... :slina:

Opublikowano
  • Autor

JA już decyzje chyba na 2014 podjąłem - nic ciekawego nie wymyśle - rozmiar i wzór zostaje - tylko chyba zmienię kolor na ten jaśniejszy grafit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.