wlk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 chciałbym kupic odtwarzacz http://allegro.pl/item386715411_odtwarzacz_samochodowy_redpower_980_dvd_tv_usb_mp3.html i mam pare pytań, może ktoś ma doświadczenia z takim sprzetem: -czy odtwarzacz jest kompatybilny z Audi A4B5 avant z 99roku? tzn czy można je zamontować od ręki (wszystkie zlacza pasuja) czy potrzebne sa jakies przejsciowki badz inne kombinacje? -czy odtwarzacz jest "wymiarowy"? tzn. monitor jak widac na obrazkach troche wystaje poza "prostokąt", czy jest to problem? dodam, ze posiadam klime -czy jest to dobry sprzet? tzn mi parametry pasują, ale jak jest z awaryjnością tej firmy itp? z góry dzieki za odpowiedzi i inne potencjalne porady
Nowak_zg Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja ci moge poweidziec NIE KUPUJ TEGO bo to chinskie scierwo najgorsze co mozna kupic to bezmarkowy sprzet chyba ze chcesz miec malutki monitorek na ktorym i tak nic nie widac to kup ale to chyba nie o to chodzi w radiu zeby ladnie swiecilo i wygladalo ... ale o to zeby ladnie i czysto/przyjemnie gralo no nie :> ?
Rekomendowane odpowiedzi