sebul Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Czy to sa zwykle czy podejdzie aero ? ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ---------- Robię upa.
jacek83 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 aero nie podejdzie, musisz zmienić całe pióra lub do tych piór ze zdjęcia podejdą takie : 10WYCIERACZKA WYCIERACZKI AUDI A4 B6 DEDYKOWANE (2952896716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bez żadnych przeróbek (stare wyciągasz i wpinasz nowe).
grzes1150 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Jak chcesz mieć aero to muszisz zmienić z ramionami cały komplecik
sebul Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Chciałem się właśnie upewnić czy muszę zmieniać czy nie, bo i tak myślę o kupnie, jako że juz z drugiego ramienia mi zaczela schodzić farba ;/ jacek83 - jestes pewny, że do tego zapiecia co mam na fotach podejdą te pióra ?
jacek83 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Chciałem się właśnie upewnić czy muszę zmieniać czy nie, bo i tak myślę o kupnie, jako że juz z drugiego ramienia mi zaczela schodzić farba ;/jacek83 http://a4-klub.pl/images/statusicon/user-online.png - jestes pewny, że do tego zapiecia co mam na fotach podejdą te pióra ? Te całe zapięcie (tz. click) wywalasz i wpinasz te wycieraczki z allegro. Na 100% podejdą bez żadnych modyfikacji, zapewniam cię bo miesiąc temu sam zmieniałem na identyczne i polecam.
sebul Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 I teraz mam dylemat: - kupowac te wycieraczki za 75 zl - wymienic ramiona za 170 zl z piorami i pozniej piora po 25 zl za pare wymieniac - kupic klips na druga wycieraczke i wymieniac same piora tak jak dotychczas po 12 zl za 2 piora ? Bo to na fotce zapiecie jest dobre, natomiast to na drugiej mam polamane ;/ Zastanawia mnie czy rzeczywiscie lepsze sa te aero od zwyklych.
jacek83 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Proponuje pióra za 75zł i będziesz bardzo zadowolony. Dobrze zbierają i są ciche
sebul Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Tylko ciekawi mnie ile wytrzymaja, bo najczesciej zima zajezdza wycieraczki jak sie zapomni i po lodzie przejedzie.
Rekomendowane odpowiedzi