Rybens Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam 3 dni temu spaliła mi sie żarówka świateł mijania. Wymieniłem ja wczoraj i świeci, natomiast zaświecila się kontrolka elektryki na desce rozdzielczej... z samochodem wszystko ok natomiast dziś jak wjechałem na autostradę powyżej 3.000 rpm samochód przestawał przyspieszać i jak by stracił moc,Gdy wyłacze i wlącze silnik nie przekraczajac 3,000 rpm wszystko chodzi ok i dobrze przyspiesza. prosze o pomoc w diagnozie pozdrawiam
bell23 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 witam brak przyspieszenia wyglada na notlauf turbiny a co do kontrolki swiatel , to jeżeli masz FIS to podaje nazwę uszkodzonej żarówki po niemiecku lub angielsku, zależy jaki masz ustawiony język komunikatu
Rybens Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 no tak..ale gdy wylacze silnik i wlacze jeszcze raz to chodzi ok dopiero jak mocniej pocisne to wtedy tak jak by sie cos blokuje...:/ moze to tylko jakis blad ktory nalezy skasowac? na fisie mi sie nie pojawia zaden blad zarowki tylko mysle czy to nie jest przypadek ze wtedy kiedy zalozylem zarowke to ten blad wyskoczyl z elektronika....
Rekomendowane odpowiedzi