olejek01 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam mam problem, wczoraj podjechałem pod dom i chciałem z podłokietnika coś wyciągnąć i chciałem zapalić swiatło u góry i tak jakby miało zawieche (BARDZO DZIWNE ZACHOWANIE), lecz po chwili zapaliło się. Wyłaczyłem silnik zabrałem zakupy, chcę zamknąć pilotem a tu zero reakcji. Proszę o pomoc. AUDI A4 1,9TDI 2003 r(Avant) z systemem oświetlenia Kiedyś tak mi się stało ale odpaliłem zgasiłem i było ok
amaradaar Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 sprawdź moduł komfortu pod siedzeniem kierowcy pod wykładziną, czy nie jest czasem utopiony w wodzie
olejek01 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 w tym modelu tam sie znajduje jest jakas klapka?? ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- Panowie wpadłem na pomysł i odłączyłem akus na 5 minut. tzn +. Pozdrawiam:grin:
amaradaar Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 hmmm tak czy siak podepnij vaga bo coś musiało być przyczyną. nie ma klapki leży w pudle czarnym pod wykładziną.
Rekomendowane odpowiedzi