antek a4 qoattr Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam wszystki chciałem pokazac wam moja a4 ktora mi się trafiła przypadkiem:) no to ją przygarnąłem jest to audi a4 avant. Marka: Audi Model: A4 B6 AVANT QUATTRO Wersja: SE Silnik: 1.9 TDI 131KM AVF Przebieg: 254000km Kolor: NIEBIESKI Wyposażenie: -tempomat -felgi 17' z oponkami pirelli 235/45/17 -4x el. szyby -el. lusterka -4-ramienna kierownica -subufer+wzmacniacz -radio Audi Concert -FIS -ABS -ESP -klimatronik 2-strefowy -centralny zamek -wspomaganie -4x AIRBAG + kurtyny boczne Planowane mody: -navi rns-e (kupione) -kierownica czteroramienna z multifunkcją z b8 (kupiona) -bluetooth -xenon -pakiet zewnetrzny s-line -grzane fotele -z czasem bedzie wiecej:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
ucho.77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ładniutki, zamiast xenona od razu bixenon zakładaj plany zacne, bezawaryjności
spidzior Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ladna baza do modow.... bezawaryjnosci....
grzes1150 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Fajny kolor no i napęd A tylna wycieraczka zepsuta? ...czy w angolach zatrzymuje się po lewej stronie??
akjam Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Q Kolorek piękny. Działaj z modami bo jest co robić. Nikt jeszcze nie mówił o dokładkach w kolor.
antek a4 qoattr Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Fajny kolor no i napęd A tylna wycieraczka zepsuta? ...czy w angolach zatrzymuje się po lewej stronie?? Wycieraczka niestety zepsuta najpierw padł silniczek a pózniej kroś ramie ukrecił i teraz czekam na silniczek i na nowe ramie:) ---------- Post dopisany 08-03-2013 at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany 26-02-2013 at 21:59 ---------- Witam niestety audi Idzie na sprzedaż jednak bede polował na b7
antek a4 qoattr Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Narazie sytuacja mnie smusila zeby ja sprzedac:kwasny: a zeby była na 100% to był kompletny zawias do roboty,cos sie zaczęło dziac z napędem bo w straszny rezonans(drgania) cos wpadało pod samochodem ja był na biegu albo skrzynia albo dyfer sie sypał ,bo co do srodka ,karoseri i silnika to była igła!!No i spalanie mnie zdziwiło przy normalnej jezdzie po miescie 13l/100 trasa 8,5. Także narazie te graty co miałem ida na sprzedaż Navi juz sprzedana zostało mi tylko modul Bluetooth z koncówką Q ,modół kierownicy też z koncówką Q pod multifunkcje oraz tasma air bag z koncówką A 12PIN.Tzn wszystko by zamontowac kiere multifunkcje z b7,b8.Kiera z b8 sprzedana zostala mi z b7 4 ramienna z poduchą jak by ktos cos chcial to pw:)
Rekomendowane odpowiedzi