Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Brak mocy powyżej 3000rpm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pare dni pojade do elektryka więc zobaczy co jest bo ja na lektryce sie nie znam..

Ewentualnie co moge sam sprawdzić?? [br]Dopisany: 09 Październik 2009, 22:15_________________________________________________00550

01268

00522

Co to oznacza panowie??

Opublikowano

Witam! hi

Pozwoliłem sobie napisać bo czytałem wątki forumowiczów odnośnie słabnącego samochodu - wyłączającej się turbiny.

U mnie są następujące objawy:

Od jakichś 2 tygodni po przekroczeniu 125-130 km/h samochód traci moc - wyłącza się turbina i jest straszny muł. Po wyłączeniu i włączeniu silnika auto elegancko zapitala ale znowu po przekroczeniu ok 125km/h dzieje się to samo.

Audi A4 avant 1,9 TDi 115km 2000r

Kto może zrobić takie logi , do kogo się udać i ile mniej więcej to kosztuje.

Proszę o podpowiedz bo nie wiem co jest przyczyną takiego zachowania się samochodu i powoli zaczynam tracić cierpliwość do tego auta.

Opublikowano

Witam! hi

Pozwoliłem sobie napisać bo czytałem wątki forumowiczów odnośnie słabnącego samochodu - wyłączającej się turbiny.

U mnie są następujące objawy:

Od jakichś 2 tygodni po przekroczeniu 125-130 km/h samochód traci moc - wyłącza się turbina i jest straszny muł. Po wyłączeniu i włączeniu silnika auto elegancko zapitala ale znowu po przekroczeniu ok 125km/h dzieje się to samo.

Audi A4 avant 1,9 TDi 115km 2000r

Kto może zrobić takie logi , do kogo się udać i ile mniej więcej to kosztuje.

Proszę o podpowiedz bo nie wiem co jest przyczyną takiego zachowania się samochodu i powoli zaczynam tracić cierpliwość do tego auta.

kolego, każdy dobry mechanik ma VAG'a i może zrobić Ci logi, grosze to kosztuje.... :cool1: :cool1: :cool1:

każda przyczyna notlaufa jest inna, więc jak chcesz żeby Ci ktoś pomógł, to logi muszą być!!! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: