grafusdz Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie nawigacji i tego co się gdzie i jak powinno wyświetlać. W swoim aucie mam nawigację RNS-D DX i kolorowy FIS w zegarach. Spolszczyłem sobie nawigację (RNS-D) i zgrałem mapę. Pytanie pierwsze: Czy spolszczenie nawigacji załatwia spolszczenie fis-a? Jak mogę spolszczyć FIS-a?
grafusdz Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Co ty mówisz... Poważnie. No zaraz w takim razie wszystkie te ogłoszenia o zmianie języka w fisie i pliki na chomiku typu audi menu fis pl ????
tomcrack27 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 niestety polskiego nie wklepiesz do fisa.mozesz sobie zmienic na niemiecki,angielski,fracuzki,wloski i espaniol jesli sie nie myle
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Po POLSKU mozesz mieć FIS jedynie przy małej NAVI miedzy zegarami
grafusdz Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 a jak mogę zmienić język na angielski z niemieckiego ?
nedwed Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 podpinasz się VAG-iem i: Licznik - 17 Adaptacja - 10 Kanal - 4 i z cyfry jak tam jest zamieniasz na 2 - angielski , a 1 - niemiecki chyba. i zapisz i masz ludzki język - czyli angielski i każde wyświetlane słowo nie wygląda jak rozkaz rozstrzelania
Rekomendowane odpowiedzi