Piechol Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Do zmiany grill i chciałbym zamienić srebrną listwę dookoła szyb na przydymioną jak w S4. jeszcze listwa tył i będzie
PABLO Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Do zmiany grill i chciałbym zamienić srebrną listwę dookoła szyb na przydymioną jak w S4. jeszcze listwa tył i będzie I będzie czorny Black Devil Zapraszamy do Krk na dorezanie Quattro bo moim zdaniem tylko tego tutaj brakuje
garmin Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Na Quattro się nie skuszę za duża przeróbka ale już czas na nowy program
KmK Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Przepiekna jedynie Patroxa mi się bardziej podoba
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 A xenio będzie? No i co zrobiłeś z poprzednią felgą? :gwizdanie: Nowa felga super
garmin Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Na starej feldze(RS6) mam opony letnie.Panowie gdzieś widziałem namiary na czarny grill od RS4 (z numerami ETK-i)A co do przednich lamp to nie ma nic ciekawszego od oryginalnych ksenonów z białymi kierunkami.Czekałem aż coś się pokaże(w czerni) ale te które są na rynku porażka.
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Peneroza jednak na full black trzeba iść, Avusy mają swój urok
Piero Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ja mam czarne ramki wokół szyb więc możemy się wymienić Mi się podobają chromy... PS. Jakie zabiegi stosujesz na lakier? Diamondbrite czy Meguiar's ?
garmin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam rozbudowany zestaw od Oskara do ciemnego lakieru Meguiar's.Jedyny problem że nie mam czasu się tym zająć.Auto jest tylko po szamponie Meguiar's. Ps.Piero ale Ty masz avanta więc nie da rady z listwami.
KENOiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 całkiem ładnie wygląda na tych felgach nawet bez czarnego pakietu. Dajesz jakieś dystanse?
garmin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie ma potrzeby żeby dokładać dystanse.Dzięki. Mam pytanie .Patrox pisze że po dokładce nowego wydechu i centralnego coolera + program uzyskam ok 250 Ps. Podobno można uzyskać ok 250 Ps i ok 400 Nm samym programem ??? Co Wy na to ?? Czytając na forum podobno Unitronik najlepsza do benzyny ???
david_n Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie wiem kto robi dobre programy do benzyny, ale wiem ze naciaganie parametrow samym programem jest baaaardzo niezdrowe... cieplo mu bedzie
KmK Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 garmin 245-250ps i 350Nm to wszystko co jest do uzyskania z programu, tip i wydech to już co innego. Tak polecał mi Poziek
garmin Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 garmin 245-250ps i 350Nm to wszystko co jest do uzyskania z programu, tip i wydech to już co innego. Tak polecał mi Poziek A gdzie Ci polecał Poziek tzn w jakiej firmie??
KmK Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 garmin 245-250ps i 350Nm to wszystko co jest do uzyskania z programu, tip i wydech to już co innego. Tak polecał mi Poziek A gdzie Ci polecał Poziek tzn w jakiej firmie?? Unitronic, nie miał nic przeciwko Compsport, nie pamietam czy Jetronic tez nie, no i Dynosoft napewno również bez problemu, a dobrych polecanych firm jest jeszcze kilka, jest odpowiedni wątek.
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Adas ma program na ok 245 KM ale w oście to kiepsko się prowadzi, za duży kop i utrata trakcji, napisz do niego to pewnie da namiary gdzie miał robiony Remap
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Adas ma program na ok 245 KM ale w oście to kiepsko się prowadzi, za duży kop i utrata trakcji, napisz do niego to pewnie da namiary gdzie miał robiony Remap Unitronic
Rekomendowane odpowiedzi