Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

migajaca kontrolka z wykrzyknikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam maly problem z swoim b5 chodzi dokladnie o migajaca kontrolke z wykrzykniki. Dokladnie zaraz po odpaleniu gdy wszstko zgasnie ona miga jeszcze chwile.mignie tak moze z 5 razy poczym gasnie.hamulce dzialaja i wszystko inne tez abs sie zalancza na sliskim jedyne co to zauwazylem jakos powiazany z tym spadek napiecia na aku jak autko stoi ale nie wiemczy napewno to jest zalezne od tamtego.coto moze byc spotkal sie ktoz z czyms takim juz z was? Dziekuje za pomoc

Opublikowano

musisz sprawdzic stan akku i ładowanie, napiecie i natężenie

Opublikowano

poziom plynu hamulcowego. mi sie tak zapalalo. towarzyszyl temu dzwiek ostrzegawczy.

Opublikowano

kontrolka od płynu nie gasnie po kilku sekundach, tylko swieci cały czas

Opublikowano

aa no fakt, u mnie gasla bo mialem minimalnie mniej i na zawieszeniu 1ba jak przyspieszalem to tak przod sie podnosil ze plyn spadal ponizej czujnika a pozniej sie normowalo i kontrolka gasla.

Opublikowano
  • Autor

Aku umnie jest nowy ma 6 miesiecy firmy Bosch a co do ladowania to sprawdze ale nic by nie wskazywalo na problem z nim a przedewszstkim kontrolka od aku nie pali sie wtrakcie jazdy

---------- Post dopisany 03-03-2013 at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany 01-03-2013 at 22:59 ----------

Sprawdzilem napiecia na aku i ukladzie przy alternatorze i jest ok.ladowalem aku i lipa mysle ze moze byc to zuzyty rozrusznik bo auto zaczelo slabo krecic nawet na naladowanym aku.przerabialem ten temat w czesniejszym aucie i objawy byly takie same z tego co pamietam.orjetujecie sie jaki jest koszt zrobienia rozrusznika w b5 i duzo roboty z tym jest?

Opublikowano

rozrusznik moze mieć:

przebicie

zużyte tulejki

zuzyte szczotki lub ich brak

koszt naprawy zależny od firmy i regionu Polski

Opublikowano

kwestia czy regenerowac, czy uzywka

Opublikowano
  • Autor

Obecnie przebywam na podkarpaciu Rzeszow dokladnie i raczej bym naprawial swoj bo to chyba najpewniejsze wyjscie.Tym bardziej nic wczesniej nie wskazywalo ze sie konczy juz on :/

• 4 lata później...
Opublikowano

Wyciągnij sobie sitko ze zbiorniczka płynu hamulcowego mi ściskało ten pływak i cały czas migała na zakrentach lub po wjechaniu w dziurę 

Ja sie z tym męczyłem miesiąc i abs sprawdzałem i hamulce zapowietrzone a to te sitko w zbiorniczku powodowało ?

Mam nadzieje że pomogłem ?

Edytowane przez Audi a4 b5 1998

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.12.2017 o 19:30, Audi a4 b5 1998 napisał:

Wyciągnij sobie sitko ze zbiorniczka płynu hamulcowego mi ściskało ten pływak i cały czas migała na zakrentach lub po wjechaniu w dziurę 

Ja sie z tym męczyłem miesiąc i abs sprawdzałem i hamulce zapowietrzone a to te sitko w zbiorniczku powodowało ?

Mam nadzieje że pomogłem ?

Witam. Powiedz Kolego jak wyjąć sitko. Bo z tego co widzę to raczej na stałe jest wciśnięte.