marcin9962 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 witam, potrzebuję zmienić w tyle tarcze bo jakiś debil zamontował nowe klocki na stare tarcze... i teraz mam problem ponieważ mam sensor szybkości czy jakoś tak i są do tego potrzebne inne tarcze, zakupiłem tarcze pagid i są inne po prostu sensor ociera się o te ząbki bo nie ma takiego rowka jak ta stara tarcza i pytanie czy musi być z tym sensorem itp ? stara vs nowa nowa stara sensor
Jajuszko22 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 To Weś poprostu przebij te tarcze środkowe co sa z absu!!!
marcin9962 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 obawiam się że tego się raczej nie da tak o wybić bo to jest jedna całość...
Dev Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 to nie jest całosc, pierścien jest nabity na tarczę wyciągnij czujnik ABS i załóż tarcze, potem dociśnij czujnik i będzie ok prawidłowa odległosć czujnika od pierścienia 0.6-0.8 mm
bartekw4 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 da się wybić, tylko nie próbuj podważać bo te tarcze się pogną i do wymiany będą( nie da rady ich wyprostować).
Rekomendowane odpowiedzi